Обработка на изображения

Съсредоточете се върху нулевата грешка на производството
Ако искате да оптимизирате процесите, изключете източниците на грешки в самото начало, проектирайте високоскоростните манипулации по -ясно, иначе казано дръжте под око качеството на продукцията през целия цикъл. Kато  разгледате нашето портфолио за обработка на изображения със сигурност ще намерите подходящото решение - от интелигентни камери до цели системи за обработка на изображения, отличаващи се с висока производителност, гъвкавост и лесна употреба.

Функция за наблюдение

Функция за наблюдение

Интелигентни компактни визуални системи за диагностика и въвеждане в експлоатация, както и мониторинг на бързи последователни движения.

Повече информация за функциите  за наблюдение

Контрол  на качеството

Контрол на качеството

Интелигентни камери за прецизно позициониране на осите, идентификация на типа, 2-D проверка на качеството, както на позицията, така и на ъглови отклонения на подвижни и неподвижни части. Системи и компоненти за визуална идентификация на типа, позицията и проверка на качеството на малки части от захранващи устройства използвани в автоматизиран монтаж и производствени машини.

Контрол  на качеството

Фесто ЕООД Контакти
1592 София
бул. Христофор Колумб 9

Download Map

Контакти

 

За Фесто в България

Festo e водещ световен лидер в областта на автоматизиращата технология, индустриалните обучения и образователни програми.

За Фесто в България