Festo на панаира в Хановер 2016

Festo  на панаира в Хановер 2016

Добре дошли на Festo щанда на панаира в Хановер.
Тук можете да намерите както практични, така и бъдещи подходи към Industry 4.0,
а както и всяка година – нашите най-нови проекти от биониката.


В обширната презентация на Festo по водещата тема за Industry 4.0 или т.н. интегрирана индустрия са включени от действителни продукти, които вече включват в себе си новия OPC-UA комуникационен интерфейс, до напълно готови манипулатори, комуникиращи си в мрежа и можещи да работят без контролни табла. Включени са и обучения от Festo Didactic, които също са ориентирани към Industry 4.0. Вдъхновенията, идващи от изучаването на "Supra Motion" и от най-новите ни проекти в Bionic Learning Network, ни дават поглед към бъдещите производствени цехове .


Намерете решение за Вашия индустриален сегмент

Специален акцент тази година: новата зона за индустриални сегменти. Тук ще Ви покажем технология, която може да се персонализира според Вашите нужди за управление и софтуерни решения необходими за гъвкавия завод, дефинирани от Industry 4.0. На щанда ще намерите подходи за решения във Вашата индустрия и Вашия пазар. Нашите експерти са в очакване за дискутиране на Вашите изисквания.


Какво още може да намерите на щанда на Festo в зала 15, щанд D07

 

Bionic Проекти и бъдещи концепции

Supra Junction

Вижте, как нашето bionic семейството порасна и тази година! Кои проучвания на суперпроводници ще бъдат показани на щанда?

Заповядайте в Хановер и открийте по време на грандиозните презентации на живо, какво са направили разработчиците на Festo.


Bionic Learning Network
SupraMotion

Представяне на продуктовите иновации

VUVG

Новите разпределители VUVG-S са лесен и рентабилен отговор за много от  Вашите приложения. Новите попълнения, във вече пробваната и тествана серия VUVG, предоставят  както основни ключови функции, така и следните интересни аспекти:

  • Готови за изпращане в рамките на 24 часа
  • 100%  Festo качество – Made in Germany
  • Налични по цял свят
  • Атрактивна  цена

Festo Didactic – Обучения за Industry 4.0

Qualifizierung

Дисплеите на Festo Didactic ще са фокусирани върху това да се обясни Industry 4.0 на практическо ниво, използайки кибер-физическата платформа за обучение „CP Factory”. Също така ще намерите и информация за напълно оборудваните лаборатории за Industry 4.0, както и обучения, които имат за цел да създадат знания в най-различни индустриални технологии в сферата на цифровите заводи.


Началната страница на Festo Didactic

Инвестиране в тазгодишната партньорска държава - САЩ

mason
Festo инвестира на американския пазар с ново изградения за 40 милиона евро център за производство и логистика. Новият регионален център за обслужване (RSC) със 150 служителя създава условия за разрастване на пазарния ни дял в САЩ, Канада и Мексико. Регионалните клиенти на Festo ще се възползват от по-голяма наличност и по-кратки срокове за доставка.
Festo САЩ
Hannover Messe 2016

25 – 29/04/2016
Hannover, Germany
Hall 15, stand D07

Official homepage

 
Hannover Messe 2016 free tickets