Престижна награда от конкурса Lean & Green Management Awards 2019 за екипа на Фесто Производство

Престижна награда от конкурса Lean & Green Management Awards 2019 за екипа на Фесто Производство

Още с първото си участие в конкурса Lean & Green Management Awards 2019 Фесто Производство спечели наградата в категория „Производство“.  Това е наистина престижа оценка за целия екип на нашия завод в областта на ефективността на ресурсите и качествени и иновативни производствени процеси.

 

Конкурсът се провежда от независимата консултантска компания Growtth® Consulting, с над 20-годишен опит, която измерва едновременно зелените и екологични дейности и прилагането на устойчивите Lean-практики. Оценяването проследява как компаниите и техните вериги за доставки проектират и прилагат устойчиви процеси, като използват максимално ефикасно ресурсите. Комбинацията от Lean-методи, зелено ноу-хау и екологично чисти технологии представлява оптималният подход за намаляване на всички видове отпадъци. 

 

Процедурата на конкурса преминава през няколко етапа: предварителен въпросник за самооценка, посещение на място на международен екип от експерти и финално класиране, което бе официално оповестено през миналата седмица.

 

В конкурса и в обмяната на добри практики са участвали повече от 250 компании от над 10 държави и 20 различни индустрии.

 

На 6 ноември 2019 г. в Регенсбург, Германия ще се проведе и официалната церемония по награждаване на победителите. Екип на Фесто Производство ще разкаже каква е формулата на успешното производство в България и ще презентира добрите практики и процеси, имплементирани в производството ни почти 30 години!

 

Повече информация за конкурса и наградата може да намерите на https://lean-and-green.de/en/award-winners/

 

Международния конкурс Lean & Green Management Awards 2019
250 компании
10 европейски страни
20 различни индустрии

Lean & Green Management Awards 2019

Престижната награда е плод на работата, енергията и усилията на всички сътрудници на Фесто Производство ЕООД.

 

 

 

 

Контакти

1592 София
Бул. Хр. Колумб №7
Фесто Производство ЕООД
Тел. +359 /2/ 9700701
Факс. +359 /2/ 978 9959

4702 Смолян
ул. Димитър Македонски № 4
Фесто Производство ЕООД

E-mail: festo_ps_bg@festo.com