COVID-19 и Festo България

Covid-19

Уважаеми клиенти и партньори,

 

Във връзка с извънредно положение в страната, ние, екипът на ФЕСТО ЕООД, бихме желали да Ви информираме, че работният ни процес няма да бъде нарушен и като Ваш доверен и надежден партньор ще продължим да Ви предоставяме качествено обслужване, спазвайки всички предписани разпоредби и мерки за безопасност.

 

Благодарение на своевременните мерки, които предприехме, можем да Ви уверим, че имаме готовност и наличност да отговорим на нуждите на Вашия бизнес. Уверяваме Ви, че ще положим всички необходими усилия да Ви доставяме нашите продукти, така че да не бъде нарушен Вашия работен процес.

 

Дейността на нашите търговски и технически екипи през този период ще се извършва както дистанционно - посредством имейл и телефон, така и от дежурен екип в склада ни в София, който ще бъде на Ваше разположение за експедиране на стока.

 

Обслужващите Ви търговски представители ще поддържат редовен контакт с Вас и ще съдействат по всички Ваши запитвания и поръчки.

 

Поръчки и запитвания можете да отправяте по имейл – orders_bg@festo.bg, по телефон 02/9600727 или към обслужващия Ви инженер-продажби.

 

Напомняме Ви, че може да се възползвате и от поръчки в нашия онлайн магазин, за който е необходима предварителна регистрация на следния линк -

https://www.festo.com/cms/bg_bg/genericform.htm?id=LG_1ZVZZZZZZZ000009

 

Доставките на Вашите поръчки ще се извършват регулярно, с помощта на нашите партньори от куриерски фирми, съгласно действащия график.

 

При промени в работния ни процес ще Ви информираме своевременно.

 

Бъдете здрави!

 

С уважение,

 

ФЕСТО ЕООД
 

Фесто ЕООД Контакти
1592 София
бул. Христофор Колумб 9

Download Map

Контакти

 

За Фесто в България

Festo e водещ световен лидер в областта на автоматизиращата технология, индустриалните обучения и образователни програми.

За Фесто в България