Jubilæum 1970 - 2010

Tobias Lidén

General Manager Tobias Lidén

Tradition for innovation

Det er med stor glæde, at vi fejrer Festos 40 år i Danmark. Det har været 40 år med en imponerende udvikling, og vi bliver dagligt bedre til at forstå vores kunder og levere løsninger, som hjælper dem i deres hverdag. Festo har altid haft tradition for at tænke i løsninger snarere end komponenter.

Denne tilgang til markedet finder vi hos Festo verden over, og som man kan læse her i dette jubilæumsskrift, så er en af grundpillerne i Festo at have fokus på kundens behov. At vi gør en ekstra indsats for at forstå vores kunders problemer for derigennem at kunne løse dem i fællesskab, er også nøglen til den kommercielle succes, som Festo var og er.

 

Det har altid været sådan i Festo, at fremtiden er uforudsigelig. Men med de store summer, vi hvert år lægger i forskning og innovation, er vi selv med til at drive udviklingen. I dag er vores hverdag helt anderledes end for 10, 20 eller 40 år siden, og vi ved, at de kommende ti år bringer mindst lige så store omvæltninger. Der er dog ingen tvivl om, at Festo vil komme til at spille en afgørende rolle i forhold til at løfte dansk erhvervslivs automatisering til det næste niveau. Festos produktprogrammer vil blive langt mere intelligente, vi vil se nye materialer samt et hav af nye muligheder i kraft af blandt andet avanceret dataopsamling i vores produkter.

 

Noget andet, som jeg er helt sikker på, vil forblive det samme, er den ånd, som Festo bygger på. Vi er en familieejet virksomhed, og det giver os frihedsgrader, som mange andre virksomheder ikke har. Festo opkøber ikke virksomheder, og samtlige vores produkter har en fælles historik. Det gør vores kunder trygge og giver en positiv synergi, som betyder, at vi kan tillade os at investere mere i udvikling end vores konkurrenter. Sådan har det altid været i Festo trods mange store omvæltninger.

 

Festos danske medarbejdere har for en stor dels vedkommende været her i mange år – nogle i over 25 år og en i hele 30 år. De har i den grad været omstillingsparate, og deres evne til at udvikle deres egen arbejdsplads er helt unik. Festos medarbejdere er stolte over deres arbejdsplads, og jeg ser meget frem til at opleve, hvad vi kan drive Festo Danmark til i de kommende år.

 

Tillykke med de 40 år!

Tobias Lidén

General Manager

Festo 40 år

Læs mere om Festo's første 40 år i Danmark og deltag i konkurrencen om en gavecheck på 10.000,-

40 år i Danmark

Kunde siden 1963

Konkurrence