Festo Servicepartnere og Systemintegratorer

Festo Servicepartnere og Systemintegratorer

Behovet for lokal service og hurtig assistance er stigende hvorfor Festo har startet et nyt initiativ der vil øge mulighederne for hurtig og lokal service når der for eksempelvis skal handles hurtigt og effektivt ved driftstop eller løbende præventiv vedligeholdelse eller andre automationsopgaver der dækkes af Festos produktprogram.


Festos servicepartner og systemintegrator program giver vores kunder en større bredde og flere valgmuligheder når der opstår behov for service og lokal assistance i forbindelse med nye projekter, delprojekter, produktservice og installerede løsninger, hvor i Festos brede produktprogram inden for elektrisk og pneumatisk automation indgår.

Festos Servicepartner og Systemintegrator program er opdelt i 3 kompetence områder dækkende fra Elektriske Automation ind over Elektrisk Motion/Drives og frem til Pneumatisk Automation. En Servicepartner/intergratator kan dække et eller alle 3 kompetenceområder.

For at sikre kvalitet og et højt kompetence niveau gennemgår alle Servicepartnere og Systemintegratorer en test af deres kompetenceniveau i de områder som de dækker som Festo partner. Endvidere gennemgår alle Servicepartnere og Systemintegratorer jævnligt træning i Festos produktprogram, med specielt fokus på nye produkter og den nyeste teknologi. Den omtalte kompetencetest er ikke en certificering i Festos produkter eller mere generelle teknologier.

En Servicepartner og Systemintegrator er en uafhængig virksomhed der er tilknyttet Festo gennem partnerprogrammet. Det vil derfor være individuelt hvilke ydelser den enkelte partner kan tilbyde – for nærmere info se beskrivelse for den enkelte partner.

Servicepartnere

EB Teknik Borup A/S

Systemintegratorer

Eltronic A/S
Technicon ApS
Unimec A/S