Festo Servicepartnere

Festo Servicepartner

Behovet for lokal service og hurtig assistance er stigende hvorfor Festo har startet et nyt initiativ der vil øge mulighederne for hurtig og lokal service når der for eksempelvis skal handles hurtigt og effektivt ved driftstop eller løbende præventiv vedligeholdelse.


Festos servicepartnerprogram giver vores kunder en større bredde og flere valgmuligheder når der opstår behov for service og lokal assistance i forbindelse med produkter og installerede løsninger, hvor Festos brede pneumatiske og servo-elektriske produktprogram indgår.

Alle servicepartnere har gennemgået en Festo kompetencetest omhandlende allround pneumatiske viden for at sikre at den grundlæggende kompetence er til stede. Endvidere træner Festo alle sine servicepartnere årligt i Festos produktprogram, med speciel fokus på nye produkter og den nyeste teknologi. Det skal dog bemærkes at den omtalte kompetencetest ikke er en certificering i Festos produkter eller mere generelle teknologier.

En servicepartner kan også anvendes i forbindelse med projekter såsom maskinombygninger, løsningsopbygninger og andre projektrelaterede opgaver indenfor pneumatisk og elektrisk automation.

En Festo Servicepartner er en uafhængig virksomhed der er tilknyttet Festo gennem serviceprogrammet. Det vil derfor være individuelt hvilke ydelser den enkelte servicepartner kan tilbyde ud over allround pneumatisk viden – for nærmere information se beskrivelse af den enkelte servicepartner.

EB Teknik Borup A/S
PRONOR IndustriTeknik as