Festo Mobile Electric Automation
Den mobile udstilling kommer til dig

Festo Mobile EA

Få ny inspiration og viden om elektrisk automation, konnektivitet og digitalisering

Festo tilbyder en bred vifte af industrielle automationsløsninger baseret på en komplet automationsplatform med integreret konnektivitet på alle niveauer: mekanisk, elektrisk og softwaremæssigt. Dette sparer dig tid lige fra planlægning til idriftsættelse og sikrer maksimal processikkerhed, da alt passer sammen.

Oplev elektriske nyheder
I den mobile udstilling kan du opleve vores nyeste elektriske nøgleprodukter som servodrevet CMMT-AS, servomotoren EMMT-AS, den modulære styring CPX-E samt vores mekaniske spindel- og tandremsakser ELGC.

På storskærmen vil vi præsentere den gratis og intuitive software Festo Automation Suite der kombinerer parametrering, programmering og vedligeholdelse af Festo komponenter i ét program.

Mød vores ekspertteam
Vores team af eksperter vil guide dig gennem de mange nye løsninger og står klar til at dele ud af deres viden og indsigter om digitalisering og elektrisk automation.


Nem og hurtig opdatering af medarbejdere

Da vi kommer til jeres virksomhed, gør vi det nemt og bekvemt at få relevante medarbejdere opdateret på de nyeste produkter og teknologier inden for elektrisk automation.

Køretøjet som er fuldstændig selvforsynende, kører i hele Skandinavien og på sin tour rundt i Danmark foretager den med glæde et stop ved din virksomhed. Naturligvis fuldstændigt omkostningsfrit og uforbindende.

Data og information om opstilling

  • Totalvægt: 3,5 t
  • Totallængde: 7,5 m
  • Bredde: 2,2 m
  • Højde: 3 m
  • Parkering: plant og vandret underlag
  • Opbygnings-/nedtagningstid: ca. 10 minutter


Highlights:

Elektrisk Automation

Elektrisk Automation

Mekanisk, elektrisk og intelligent konnektivitet

Læs mere

Nyheder

Nye elektriske produkter og software

Elektriske produkter, software og tjenester

Læs mere 

Kontakt og booking af besøg


Trine Ley

44 88 81 31