Mød Festo på hi Tech & Industry 2019

Digitalisering, konnektivitet og automation skaber nye muligheder for både maskinbyggere, produktionsvirksomheder og uddannelsessteder. Men også usikkerhed. Derfor spørger du måske dig selv: hvilken værdi kan digitalisering skabe for min virksomhed? Og hvordan kommer jeg i gang?

Besøg Festos automationseksperter på hi-messen og få inspiration og indblik i hvordan vi kan hjælpe dig med at omsætte de nye digitale muligheder til håndgribelige løsninger, der kan øge din virksomheds produktivitet og konkurrenceevne.

Hvert år investerer vi ca. 8% af vores omsætning på forskning og udvikling af nye produkter og løsninger samt nyttige engineering-værktøjer. Du kan blive opdateret på det hele på vores 120 m2 store stand i hal E, stand E4052.

 

 

Messe-highlights:Konnektivitet: nem integration af elektriske drevpakker

De nye servodrev CMMT-AS og servomotorer EMMT-AS tilbyder problemfri konnektivitet i hardware og software. De er forbundet via en one cable løsning (OCP) og kan idriftsættes hurtigt og nemt ved hjælp af softwaren Festo Automation Suite.

Kunstig intelligens: når maskiner lærer

Med kunstig intelligens (AI) er det muligt at forbedre energieffektiviteten, hurtigere opdage procesanomalier og bedre forudsige spidsbelastninger. Oplev live brugen af kunstig intelligens i en applikation der demonstrerer sporingen af defekte batterier.

Autonomt: Fra det mekaniske system og helt op i skyen

IoT gateway CPX-IoT indsamler, analyserer og evaluerer data og viser dem derefter direkte i det tilhørende Festo Dashboard. Få indsigt i de nye værdiskabende muligheder for at øge produktiviteten med digitale produkter og tjenester.

Mennesker og kompetencer: I4.0 kvalifikationer

Den digitale transformation af industrien kræver nye kompetencer hos medarbejdere. Oplev hvordan tekniske uddannelsesløsninger fra Festo Didactic hjælper med at uddanne fremtidens ingeniører og teknikere inden for automation og Industri 4.0.

Future Concepts: Superlederteknologi

Oplev fremtidens svævende bevægelsesløsninger baseret på superlederteknologi på Festos stand.