Festo Mobile Process Automation
Den mobile udstilling kommer til dig

Festo Mobile Procesautomation

Få ny inspiration og viden om medieventiler, procesautomation og digitalisering

 

Sammen med dig udvikler vi automationsløsninger til procesindustrien og rådgiver dig i alle faser af dit automationsprojekt, lige fra engineering til drift af maskinen. Dette inkluderer individuelle komponenter, såsom procesventiler, ventilterminaler og elektrisk periferiudstyr, montageklare løsninger og styreskabe samt kontrolpaneler og styreenheder til dine systemer.

 

Oplev nye produkter og løsninger

I den mobile udstilling kan du opleve vores nyeste nøgleprodukter som drejeaktuatoren DFPD, lineæraktuatoren DFPI, den kompakte pinch valve VZQA samt komplette procesventilenheder som leveres samlet, testet og klar til montage.

 

På storskærmen vil vi præsentere vores nye digitale konfigurator KVZA som gør dimensionering og udvælgelse let som en leg.

 

Mød vores ekspertteam

Vores team af eksperter vil guide dig gennem de mange nye løsninger og står klar til at dele ud af deres viden og indsigter om digitalisering og procesautomation i din branche.

 

 

Nem og hurtig opdatering af medarbejdere

Da vi kommer til jeres virksomhed, gør vi det nemt og bekvemt at få relevante medarbejdere opdateret på de nyeste produkter og teknologier inden for automation i procesindustrien.

 

Køretøjet som er fuldstændig selvforsynende, kører i hele Skandinavien og på sin tour rundt i Danmark foretager den med glæde et stop ved din virksomhed. Naturligvis fuldstændigt omkostningsfrit og uforbindende.

 

Data og information om opstilling

  • Totalvægt: 3,5 t
  • Totallængde: 7,5 m
  • Bredde: 2,2 m
  • Højde: 3 m
  • Parkering: plant og vandret underlag
  • Opbygnings-/nedtagningstid: ca. 10 minutter

 

Highlights:

Procesautomation

Procesautomation

Produkter og løsninger

Læs mere

Nyheder

Konfigurator til medieventil-enheder

Procesautomation

Læs mere

Kontakt og booking af besøg

 

Trine Ley

44 88 81 31