Festo Partnernetværk

Sammen er vi stærkere for vores kunder

For at supplere vores brancheførende direkte salg, har vi taget den strategiske beslutning om kun at samarbejde med partnere, der lever op til de krav, som kunderne stiller til Festo som markedsleder.

Kvaliteten af vores partnere er et nøgleelement i vores officielle partnernetværk. Vores officielle partnere er udvalgt, fordi de kan levere en kombination af ekspertviden og dybdegående produktkendskab samt demonstrere deres engagement i vores mål som virksomhed.

Alle officielle partnere har gennemgået en grundig udvælgelsesproces. Det betyder, at når du vælger at samarbejde med en officiel Festo Partner, så er du sikret hurtig levering, teknisk support, applikationsrådgivning, innovative produkter og serviceydelser i høj kvalitet.

Festos officielle partnernetværk rummer lagre af de mest populære Festo-komponenter, hvilket sikrer at disse varer er tilgængelige til afhentning eller afsendelse samme dag som bestilling. Dette inkluderer luftbehandlingsenheder, slanger, fittings, ventiler og cylindre - alt hvad du har brug for til at bygge eller vedligeholde dine maskiner.

Kundetilpassede og konfigurerbare produkter kan også lagerføres til øjeblikkelig lokal levering ved forudgående aftale.

Automationsspecialist/Value Added Reseller
Teknisk distributør
Logistikpartner/Supply Chain (MRO)
Katalog/onlinesalg

Festo Partner