Festo Danmark 1970 - 2020
Sammen sikrer vi fremtiden!
I 50 år har Festo leveret fremtidssikrede automationsløsninger, der maksimerer produktiviteten og konkurrenceevnen for vores kunder i Danmark. Men vi er aldrig alene på rejsen.

Vores dygtige medarbejdere deler ambitionen om at gøre morgendagens digitale produktion mere produktiv, enklere og mere bæredygtig. Et tæt partnerskab med vores kunder giver os afgørende feedback, råd og guidance. Kun ved at fortsætte dette unikke samspil mellem vores ekspertise og kundernes behov kan vi fortsætte med at udvikle løsninger, der skaber værdi - til glæde for alle. I anledning af vores 50-års jubilæum hylder og anerkender vi partnerskabet.

Tak for samarbejdet til alle. Vi glæder os til de næste 50 år! - sammen sikrer vi fremtiden.


”Vi er stolte over, hvad vi har præsteret de sidste 50 år. I de næste 50 år kan du forvente endnu mere. Vi ser nye muligheder med digitalisering og kunstig intelligens og vil arbejde målrettet på at give vores kunder markedets mest innovative løsninger”.

John Brorup
Head of Sales
Festo DanmarkKundeudtalelser - det siger vores langvarige kunderelationer om samarbejdet med Festo

 

"Som leverandør af innovative og fremtidssikre løsninger indenfor produktion, industri, hospital og sundhedsvæsen er det afgørende at vi har et stærkt samarbejde med en innovativ automationspartner. Sådan en partner er Festo og vi har gennem mange år værdsat deres store viden om automation og deres brede program af elektriske og pneumatiske bevægelsesteknologier".


Lars Vinge
CTO
Gibotech A/S
 

”Poul Johansen Maskiner har siden 1970 haft et stærkt partnerskab med Festo. Anvendelsen af deres innovative automationsteknologier bidrager til vores ønske om at være helt i front som leverandør af højteknologiske specialmaskiner. Festos globale tilstedeværelse betyder at vi altid er tæt på produkter og kompetent support, til gavn for vores mange internationale kunder”.

Benny Smith
CEO
Poul Johansen Maskiner A/S

 

 

 

 

”Tresu har gennem en lang årrække haft et tæt og værdifuldt partnerskab med Festo og deres automationseksperter. Det betyder at vi altid får en professionel rådgivning og sparring, der sikrer, at vi får valgt både den helt rigtige tekniske løsning men også den mest økonomiske og fremtidssikre løsning”.

Morten Lind Støhs
CTO
Tresu A/S