Συμφωνώ με τους παρακάτω όρους επεξεργασίας δεδομένων

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter από τη Festo, σας ενημερώνουμε ότι ισχύουν τα παρακάτω :

  • Η  ασφάλεια και προστασία των δεδομένων των παραληπτών του newsletter  είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Η Festo λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζεται ενάντια σε κάθε τυχαία ή σκόπιμη προσπάθεια μεταβολής, απώλειας, καταστροφής ή χρήσης τους από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις.
  • Για την αποστολή του newsletter ο server της Festo αποθηκεύει μέσω του παρόχου του διαδικτύου δεδομένα όπως e-mail addresses και κωδικούς πρόσβασης.
  • Επιπλέον, αποθηκεύουμε την χρήση των συνδέσμων του newsletter που πραγματοποιήθηκαν. Η πληροφορία αυτή μας επιτρέπει να παρέχουμε πληροφορίες ανάλογες με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.
  • Με την εγγραφή σας στο newsletter, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την χρήση των στοιχείων σας από εμάς κατά τον τρόπο που περιγράφουμε πιο πάνω. Η χρήση αυτή γίνεται αποκλειστικά για λόγους συμβουλευτικούς και διαφημιστικούς, ενώ η πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο newsletter  ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Δεν κοινοποιούμε τις διευθύνσεις σας σε τρίτους και δεν στέλνουμε διαφημίσεις μέσω άλλων εταιρειών.
  • Μπορείτε να σταματήσετε τη συνδρομή σας στο newsletter οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, χρησιμοποιώντας το link που βρίσκεται σε κάθε newsletter που έχετε λάβει.

Επίσης ισχύουν οι παρακάτω όροι και συνθήκες : βλέπε link Terms & conditions of sale