Teollisuusautomaatio

Lentokenttaekuva

Festo on automaatioteknologian toimittaja ja kouluttaja

Festo on kansainvälinen automaation osaaja, jonka toiminta-ajatuksena on korkealuokkaisten pneumatiikkatuotteiden myynti ja markkinointi sekä asiakkaiden automaatioon liittyvien kysymysten ratkaiseminen - suunnittelusta ja komponenttivalinnoista aina huollon järjestämiseen saakka.

 

Tavoitteemme on parantaa suomalaisen teollisuuden kannattavuutta ja kilpailukykyä Feston tuotteilla ja palveluilla.

 

Asiakkainamme ovat lähes kaikki teollisuuden alat: elektroniikka-, kappaleenkäsittely-, pakkaus- ja prosessiteollisuus sekä yleinen koneenrakennus. Suomessa Festo on toiminut vuodesta 1977 alkaen.

 

Me Festolla haluamme olla enemmän kuin pelkkä komponenttitoimittaja. Haluamme olla pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani, joka auttaa koko järjestelmän suunnittelussa, toteutuksessa ja jälkihoidossa. Toimitilamme sijaitsee Vantaalla. Tarkemmat tiedot Yhteystiedot-osiossa.

 

Feston Online palvelut (Online Shop) on tutustumisen arvoinen sähköinen palvelumme. Verkkopalvelumme on käytössäsi kellon ympäri, joten mm. ostaminen on nopeaa, helppoa ja kustannustehokasta. Voit sekä tilata että etsiä ja vertailla tuotteita milloin tahansa. Tarvitset vain nettiyhteyden.

 

Feston logistiikka toimii:

Laadukkaat ja innovatiiviset tuotteet ja tutkitusti alan parhaimmistoon yltävä toimitusnopeus ja -varmuus ovat asiakkaiden arvostamia ominaisuuksia.

 

Festo on investoinut vuosittain merkittävästi tuotannon ja logistiikan tehostamiseksi. Yli 28000 varastonimikettä takaavat asiakkaille luotettavan palvelun ja nopeat materiaalitoimitukset. Varastotuotteiden toimitusajat ovat alan lyhyimpiä, tarvittaessa jopa 24 tuntia tilauksesta.

 

24H-erikoistuotantomme auttaa, kun tarvitset modulaarisia tuotteita. Toimitamme venttiiliterminaalit, kääntöyksiköt ja erikoisiskusylinterit ja -johteet jopa vuorokaudessa.