Electric drives

Electromechanical drives

Feston ratkaisut sähköiseen lineaariliikkeeseen tuovat säästöjä yrityksesi kustannuksiin

Käyttäessäsi hyödyksi asiantuntemustamme ja valmiita ratkaisujamme

saavutat merkittäviä etuja koneidesi suunnittelussa.

 

Kehittämämme esikokoonpannut kappaleenkäsittelyjärjestelmät tuovat käyttöösi

sarjatuotannon edut projektipohjaisessa kaupankäynnissä. Mitä aikaisemmassa

projektin tai tuotekehityksen vaiheessa otat yhteyttä asiantuntijoihimme, sitä

suuremmaksi hyötysi kasvaa.

 

Käyttäessäsi vakioratkaisujamme voit helposti määritellä miten haluat liikkeen

toteutettavan. Samat toiminnot voit hoitaa pneumatiikalla, kuularuuvi-  tai

hammashihnamoduuleilla  tai yhdistelemällä edellä mainittuja tekniikoita.

Laajasta valikoimastamme voit valita servot, askelmoottorit, DC-moottorit, logiikat,

liikkeenohjaimet tai robottiohjaimet.

 

Kaikille variaatioille yhteistä on, että rajapinnat työkalulle ja muuhun koneen runkoon tai ohjaukseen pysyvät vakioina. Tällä mahdollistat koneesi määrittämisen tehokkuudeltaan ja joustavuudeltaan vastaamaan mahdollisimman hyvin projektin vaatimuksia, kuitenkaan tuhlaamatta aikaa mekaniikan tai ohjauksen uudelleensuunnitteluun.

 

Voit myös määritellä järjestelmäsi niin, että iskujen mitat voidaan muuttaa projektikohtaisesti, mutta silti säilytät tilaamisen ja logistiikan helppouden. Yhdellä projektinumerolla voit yksinkertaisesti tilata koko järjestelmän, jonka laajuus voi tapauksesta riippuen sisältää koko paketin aina tarttujasta HMI:hin. Järjestelmätoimituksemme sisältävät aina kattavan dokumentaation 3D-kuvineen, riskianalyyseineen, asennusohjeineen ja osaluetteloineen.

 

Mikäli kuitenkin haluat suunnitella vastaavia järjestelmiä yhä myös itse, voivat asiantuntijamme auttaa myös silloin. Mitoitamme myös yksittäisiä lineaarimoduuleja ja servo- tai askelmoottorikäyttöjä asiakkaiden antamien lähtötietojen perusteella.  Hankkimalla valmiin paketin Festolta saat helposti valmiin liikeakselipaketin käyttöineen. Tutustu valikoimaan internet-sivuillamme tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

 

Me Festolla haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin pelkkä komponenttitoimittaja, haluamme olla pitkäaikainen, luotettava yhteistyökumppani, joka auttaa koko järjestelmän suunnittelussa, toteutuksessa ja jälkihoidossa!