Festo-webinaarit –
asiantuntemusta ja inspiraatiota

Festo-webinaarit

Pidä itsesi ajan tasalla uusista automaatioratkaisuista ja paranna samalla omaa osaamistasi sekä yrityksesi tuottavuutta!

Osallistu Feston maksuttomiin webinaareihin helposti ja kätevästi PC:llä, tabletilla tai älypuhelimella. (Citrix GoToWebinar) 

Kun olet rekisteröitynyt webinaariin, saat sähköpostivahvistuksen lisätietoineen.
Webinaarin aikana voit tehdä lisäkysymyksiä chatissä.     

FAQ

        

Tulevat webinaarit, ilmoittautuminen:

 

30.1.2019 klo 10:00 - 11:00

Näin suunnittelet kustannustehokkaasti pneumatiikkajärjestelmiä

 

Liity webinaariin nähdäksesi kuinka koneen pneumatiikkajärjestelmän suunnittelu hoidetaan hyvän koneenrakennustavan mukaisesti aina mitoituksesta kattavaan dokumentaatioon.

 

Käymme läpi todellisen esimerkin kautta toimilaitteen, venttiilin ja huoltoyksikön mitoituksen. Luomme täydellisen osaluettelon ja piirrämme standardin mukaisen pneumatiikkakaavion. Tämän lisäksi laskemme järjestelmän paineilmakulutuksen ja luomme dokumentaatiosta projektikansion.

 

Webinaari on suunnattu eritoten suunnitteluprosessista vastaaville sekä koneautomaation suunnittelijoille.

 

Käsiteltävät asiat:

1. Esimerkkitapauksen läpikäynti

2. Pneumaattisen sovelluksen mitoitus

3. Osaluettelon luonti

4. Dokumentaation luonti

     a. 3D malli

     b. Pneumatiikkakaavio

     c. Ilmankulutusraportti

5. Hankinta

6. Kunnossapito

 

Ilmoittaudu tästä!

 


 

21.3.2019 klo 10:00 - 11:00

Näillä suunnittelu- ja komponenttivalinnoilla säästät rahaa pneumatiikkajärjestelmissä

 

Tässä webinaarissa näytämme esimerkkien avulla, miten suunnittelu ja komponenttivalinnat vaikuttavat koneen energiatehokkuuteen ja miten ne pienentävät investointikustannuksia.

 

Webinaarin jälkeen osallistujat ymmärtävät komponenttivalintojen ja rakenteen merkityksen koneen investointi- ja käyttökustannuksiin.

 

Tämä webinaari on tarkoitettu kaikille koneenrakennuksen ja automaation parissa työskenteleville sekä koneiden ja tuotantolinjojen energiatehokkuudesta kiinnostuneille henkilöille.

 

Ilmoittaudu tästä!

  


 

9.5.2019 klo 10:00 - 11:00

Näin suunnittelet kustannustehokkaasti manipulaattorin

 

HGO – Handling Guide Online työkalu mullistaa perinteisten karteesisten manipulaattoreiden suunnittelun ja projektoinnin. Päivityksen myötä työkalulla voidaan suunnitella myös kehittyneempiä kinematiikoita kuten esim H- ja T- mallisia rakenteita.

 

Interaktiivinen työkalu mahdollistaa suunnittelijalle nopean ja helpon tavan suunnitella maksimissaan kolmiakselisia liikejärjestelmiä.

 

Perinteisellä tavalla suunniteltaessa on suunnittelu ollut aikaa vievää, vaatinut suunnittelijoilta paljon taustatyötä ja lopputuloksena on kuitenkin ollut jollain tavalla arviolaskelma kokonaisuudesta. Nyt sama vaivalloinen prosessi voidaan toteuttaa alle puolessa tunnissa, lopputuloksena suunnittelija saa tällöin mittatarkat 3D-piirustukset, tarkan hinnan ja toimitusajan.

 

Tämän lisäksi yritys säästää merkittävästi aikaa ja kustannuksia osien valmistuksesta ja linjan kokoonpanotyöstä.

 

Webinaarimme tarkoituksena on avata yllämainittuja ominaisuuksia ja niiden Sinulle ja yrityksellesi tuomia mahdollisuuksia ja kiistattomia hyötyjä. Tämä webinaari on erittäin hyödyllinen myös sellaisille henkilöille jotka ovat jo käyttäneet ohjelmistoa, koska keskitymme pääasiassa ominaisuuksiin jotka ovat päivityksen myötä tulleet ohjelmistoon

 

Manipulaattorisuunnittelun tulevaisuus on tämän työkalun avulla lähempänä robottisovellusten suunnittelua kuin koskaan ennen!

 

Ilmoittaudu tästä!