Festo-webinaarit –
asiantuntemusta ja inspiraatiota

Festo-webinaarit

Pidä itsesi ajan tasalla uusista automaatioratkaisuista ja paranna samalla omaa osaamistasi sekä yrityksesi tuottavuutta!

Osallistu Feston maksuttomiin webinaareihin helposti ja kätevästi PC:llä, tabletilla tai älypuhelimella. (Citrix GoToWebinar) 

Kun olet rekisteröitynyt webinaariin, saat sähköpostivahvistuksen lisätietoineen.
Webinaarin aikana voit tehdä lisäkysymyksiä chatissä.     

FAQ

        

Tulevat webinaarit, ilmoittautuminen:

Servojärjestelmien helppo mitoitus

Torstai 23.11.17 klo 10:00 – 11:00

Feston toimilaitteiden liitettävyys eri automaatiojärjestelmiin

Tiistai 12.12.17 klo 10:00 – 11:00

 

  

Lisätietoja webinaarisisällöistä:

Servojärjestelmien helppo mitoitus

Webinaarin tarkoituksena on tutustuttaa osallistuja Positioning Drives -mitoitusohjelmistoon ja sen hyödyntämiseen päivittäisessä työskentelyssä.

Agenda: - Ohjelmisto ja sen toimintaperiaate - Ohjelmiston asentaminen Feston kotisivuilta - Mitä ohjelmistolla voidaan tehdä? - Mitoitusesimerkki - Osaluettelon luonti ja siirto Online-palveluihin - Mitoitusraportin luonti

 

Feston toimilaitteiden liitettävyys eri automaatiojärjestelmiin

Webinaarin tarkoituksena on esitellä Feston vaihtoehdot joko hajautettujen liikkeenohjausten tai servojen liittämiseen ylempiin ohjausjärjestelmiin.

Agenda: - Liikkeenohjauksien kommunikointirajapinnat: - Väylärajapinta - Modbus - OPC-UA - Servokäytöt - Kommunikointilohkot: Siemens, Rockwell, Beckhoff, Omron, Codesys PLC:t - FHPP rajapinta - CAN / EtherCat DS402 rajapinta - Esimerkkimateriaali - Mistä lohkot löytyvät - Feston kokonaisautomaatioratkaisu ja rajapinnat