Teollisuusautomaation IoT-seminaari

Get digital. Now!

Asioiden internet, digitalisaatio, big data ja muut usein viljellyt sanat ovat valloittaneet teollisuuden viime vuosina. Olemme todellakin teollisen vallankumouksen kourissa ja useat yhtiöt ovat jo ottaneet konkreettisia askeleita Industry 4.0 teemaan liittyen.

 

Mutta mitä tämä kaikki tarkoittaa suomalaisille teollisuusautomaation ammattilaisille?

 

Tule seminaariin kuulemaan siitä, kuinka asiantuntijat ovat muuttaneet trendisanat konkreettisiksi palveluiksi sekä tuotteiksi. Kuulet myös siitä, kuinka varmistetaan, että meillä on tulevaisuudessa ammattilaisia hyödyntämässä digitalisaation antamia mahdollisuuksia.

 

Seminaari järjestetään torstaina 17.5.2018, klo 9.00 Vantaalla Tiedekeskus Heurekassa.

 

Seminaarin ohjelma

09:00 Expotainer-näyttelyautoon tutustumista ja aamukahvi

10:00 Tilaisuuden avaus, Pekka Parikka, toimitusjohtaja Festo Oy

              Aiheet:
Digitalization by Festo, Mr Eberhardt Klotz
SeAMK Digital Factory, Hannu Reinilä
Tekoälyn mahdollisuudet teollisuusautomaatiossa, Jufo Peltomaa

 

Lounas ja kahvitauko esityksien lomassa.

 

16:00 Yhteenveto ja seminaarin päätös

16:15 Näyttelyihin tutustumista ja verkostoitumista

17:00 Cocktailtilaisuus

19:00 Tilaisuus loppuu

 

 

Seminaarin asiantuntijat

 

Eberhart Klotz

Dipl.Ing. Eberhard Klotz

MBA, Festo AG & Co. KG, Head of Industry 4.0 campaign

Eberhard studied Communication Engineering first and did later an Euroopean Executive MBA at Henley Management Colleqe. He has working experience with Mannesmann-Kienzle, Siemens, Bosch and started at Festo in 1990. He has been always in touch with latest fieldbus an communication technology. For 9 years he carried out R&D related task like project management in technical documentation and for further 7 years he was Product Manager for valve terminals, fieldbus systems and remote I/O products. Now responsible for Festo´s Industry 4.0 campaign.

 

Jufo Peltomaa

Jufo Peltomaa

Immersial Ltd.

Jufo Peltomaa on laajennettuun todellisuuteen keskittyneen Immersalin perustaja ja yksi tekoälyä ja robotiikkaa kehittävän ZenRobotics yhtiön perustajista ja omistajista. Aikaisemmin hän on ollut yhtenä perustajana ja markkinointijohtajana mobiililaitteiden grafiikkajärjestelmiä kehittäneessä Hybrid Graphicsissa, joka myytiin vuonna 2006 USA:laiselle NVIDIA-yhtiölle. 90-luvun alussa Peltomaa on ollut Suomen ensimmäisenä elektronista tanssimusiikkia tehneen Raptori-yhtyeen sanoittaja ja vokalisti.

 

Hannu Reinilä

Hannu Reinilä

Principal Lecturer in Automation Engineering
Seinäjoki University of Applied Sciences

Reinilällä on yli 30 vuoden kokemus automaatiosta. Kehityshankkeet teollisuuden kanssa; automaatiotekniikka, virtuaalitodellisuus, simulointijärjestelmät, digitaalinen valmistus, teollinen Internet, koulutus.

 

Esityksen aiheet; SeAMK Digital Factory; Oppimisympäristöt; IoT -Compass Hub; Yritysyhteistyö

 

Seminaarissa mukana Festo Expotainer -näyttelyauto

Expotainer

Luentojen lisäksi seminaariin osallistuvilla on mahdollisuus tutustua Feston teollisuusautomaation ratkaisuihin Expotainer-näyttelyautossa.

Autosta löytyy myös automaatioalan vallankumouksellinen uutuus: Festo Motion Terminal. Kyseinen tuote on digitalisaatiota parhaimmillaan: Sen venttiilien toimintaa pystytään muuttamaan ohjelmallisesti ja täten saavutetaan ennennäkemätöntä joustavuutta sekä suunnittelussa, tuotannossa että kunnossapidossa.

 

Lue lisää Festo Motion Terminal:sta täältä!