Izjava o suglasnosti u svezi obrade podataka

Ako pristanete na primanje newslettera preko e-mail-a vrijedi slijedeće:

  • Sigurnost podataka i zaštita podataka primatelja ovog newsletter su od posebne važnosti za nas. Mi se obvezujemo da ćemo poštivati sve zakonske obaveze vezane uz zaštitu podataka.
  • Kako bi se distribuirao newsletter, osobni podaci kao što su e-mail adresa i lozinka su prikupljeni, obrađeni, korišteni i pohranjeni na našem serveru.
  • Osim toga pratimo koje linkove kliknete unutar newsletter. Ta informacija omogućava nam da vam ponudimo sadržaje koji najbolje odgovaraju vašim interesima.
  • Odobrenjem primanja ovog newsletter, suglasni ste našim s korištenjem  vaših podataka u gore navedenom okviru, za potrebe konzaltinga, promidžbe i prezentacije newsletter servisa u skladu s vašim aktualnim potrebama. Nećemo proslijediti vašu adresu niti jednoj trećoj strani i poslati vam reklamu treće stane.
  • Možete odjaviti primanje newsletter u svako doba preko linka za odjavu koji je ukljućen u svako izdanje newsletter.

 

 

Festo izjava o zaštiti podataka

 

Festo AG & Co. KG smatra zaštitu vaših osobnih podataka vrlo ozbiljnim pitanjem. Želimo da se kod posjete naših internet stranica osjećate sigurno i ugodno. Zaštita vaše privatnosti kod obrade vaših osobnih podataka za nas je važno pitanje.

Utvrđivanje i obrada osobnih podataka

Naši web serveri standardno pospremaju od strane internet providera doznačenu IP adresu, URL, s kojeg nas posjećujete, stranice koje ste pogledali kao i datum i vrijeme vaše posjete. U pojedinim područjima primjenjuje Festo takozvane Cookies (kekse) da bi vam mogao staviti na raspolaganje pojedinačne usluge. Osobni podatci pospremaju se samo onda kada ih navodite npr. kod registriranja  upita, ispisivanja cijene ili za provedbu ugovora.

Korištenje i prosljeđivanje osobnih podataka i obveza namjene

Vaši osobni podatci prikupljaju se, obrađuju i koriste u skladu s važećim  propisima o zaštiti podataka samo u svrhu provedbe ugovora i čuvanja pravovaljanih vlastitih poslovnih interesa u pogledu savjetovanja i povjerenja naših kupaca i svrsishodnog oblikovanja proizvoda.

Pravo na informaciju i javni popis postupaka

Na zahtjev vam pismeno priopćavamo u skladu s važećim pravom jesu li i koji osobni podatci kod nas pospremljeni. U našem javnom popisu postupaka prikupili smo podatke prema § 4e BDSG-a.

 

Sigurnost

Festo primjenjuje tehničke i organizacijske sigurnosne mjere da podatke, kojima mi upravljamo, zaštitimo od slučajnih ili namjernih manipulacija, gubitka, razaranja ili od pristupa neovlaštenih osoba. Naše sigurnosne mjere kontinuirano se poboljšavaju u skladu s tehnološkim razvojem.

Ukoliko imate pitanja u pogledu obrade vaših osobnih podataka, možete se obratiti našem referentu za zaštitu podataka. On vam je na raspolaganju i za traženje obavijesti, za ponude ili prigovore.

Referent za zaštitu podataka

Jürgen Lang
Festo AG & Co. KG
Ruiter Str. 82
73734 Esslingen

+49 (0)711 347 2796