Podrška za centre kompetencija

Centar komptetncija

Festo Didactic SE – globalni partner za rješenja u području obrazovanja

Festo Didactic pruža usluge:

  • Podrške obrazovanju i savjetovanje
  • Obrazovanje, osposobljavanje i usavršavanje nastavnika
  • Novi digitalni mediji i usluge učenja

Festo Didactic vodeći je svjetski dobavljač opreme i rješenja za industrijsko obrazovanje. Tvrtka upravlja rastućom mrežom centara za obrazovanje širom svijeta i djeluje kao savjetnik za izradu i implementaciju projekata za javne i privatne kupce. Nadalje, “Festo Didactic” dizajnira i implementira laboratorije za učenje, obrazovnu opremu i programe koji ljude osposobljavaju za rad u vrlo dinamičnim i složenim industrijskim okruženjima za učenje.

 

Djelujući u istom gospodarskom sektoru i okruženju kao i naši kupci, imamo visoku razinu razumijevanja i uvida u izazove tvrtki iz privatnog sektora koja nam omogućava da udovoljimo njihovim potrebama pružanjem ciljanih rješenja za obrazovanje i savjetovanje.

 

Kao pružatelj usluga za učenje s certifikatom ISO 29990 (eng. Learning Service Provider LSP) u mogućnosti smo pružiti naše usluge obuke širom svijeta na lokalnim jezicima do visokih standarada koji zahtijevaju naši kupci.

 

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u izradi kurikuluma orijentiranih na tržište rada, raspolažemo široki rasponom profila kompetencija koji se mogu koristiti za brzo i učinkovito obrazovanje na novoj opremi i uvođenje novih tehnologija. Kompetencija za uspješno strukturiranje i organiziranje procesa učenja cilj je naših programa kroz osposobljavanje predavača (eng. Train-the-Trainer T-t-T). Za uspješno provođenje kvalifikacijskih programa koristimo procjene vještina i profile kvalifikacija na temelju zanimanja (npr. Tehničar za održavanje). Ovi programi predstavljaju holistički pristup koji se osim razvoja tehnoloških kompetencija usredotočuje i na samo refleksiju, kao i na metodičke i osobne kompetencije

Kontak

Kontatakt za planiranje stručne edukacije ili izradu digitalnih nastavnih materijala 

 

tel : 01/ 619 19 69

email: info_hr@festo.com