Festo Hrvatska distributeri

Festo distributeri u Hrvatskoj

Kao nadopuna našoj izravnoj prodaji koja već nekoliko desetljeća postavlja standarde u našoj industriji, biramo partnere koji ispunjavaju očekivanja koja kupci postavljaju prema Festu. Službena partnerska mreža Festa osigurava kupcima pristup cijelom portfelju Festo proizvoda i da uvijek mogu dobiti visoku razinu tehničkog znanja i podrške.

Surađujemo samo s partnerima koji ispunjavaju zahtjeve koje kupci postavljaju prema Festu kao lideru na tržištu. Svi naši  partneri odabrani su zbog pokazane predanosti Festu, kao i zbog njihove kombinacije stručne usluge i detaljnog znanja o proizvodima.

Partneri za električnu automatizaciju 

Naši partneri za električnu automatizaciju usredotočuju se na naš asortiman servo / koračnih pogona, motora, elektromehaničkih osi, PLC-ova, te jednoosovinskih i višeosnih kartezijanskih sustava. Oni imaju bogato znanje i iskustvo koje će vam pomoći u vašim zahtjevima automatizacije. Prvi takav partner za električnu automatizaciju u Hrvatskoj je tvrtka Proton EL.

 

Pogodnosti kupca

Službena partnerska mreža igrat će ključnu ulogu u osiguranju da kupci imaju pristup najnovijim inovacijama u automatizaciji i brzim i učinkovitim savjetima o primjeni, povećavajući tako produktivnost kupca.
Naziv tvrtke  Kontakt  Grad 

Proton EL d.o.o.

Proton EL d.o.o.

Radnička cesta 177

10 040 Zagreb

Croatia

tel: + 385 1 5588 988

info@proel.hr

 www.proel.hr/o-nama/

 Zagreb