Szigorú követelmények
a nagy teljesítményű töltőrendszerekhez

Beverage filler

A Festo minden ízlésnek megfelelő, magas élelmiszer-biztonságot garantáló italgyártási technológiát kínál – legyen szó sörről, szeszesitalokról, vízről vagy gyümölcsléről. Az alábbi videó megmutatja, hogyan optimalizálhatja intelligens automatizálással az italgyártást – a palackok előállításától az italtöltő gyártósorokon át a sorvégi csomagolásig.

Tökéletesen adagolt italtöltés

Hatékonyság az italgyártásban

Intelligens termékjellemzők, magas rendelkezésre állási idő, nagy gyártási volumenek – mi a fontos Önnek? Vessen egy pillantást ezekre a példákra, és tudja meg, hogyan fokozhatja palackozó sora teljesítményét vagy hogyan kezelheti italcsomagoló rendszereit:

Effektivität

A rendszer rendelkezésre állása nem véletlenszerűen történik

A rendszer magas rendelkezésre állási ideje tervezhető. A berendezések meghatározó hatékonysági mutatói a következők: rendelkezésre állás, teljesítmény és minőség. Ezek a példák azt mutatják be, hogy miként csökkenthetők az állásidők és növelhetők a ciklusok sebessége úgy, hogy közben kiváló minőséget tart fenn.

OEE – increasing equipment effectiveness (PDF)

A nyers munkadarabtól a palacking nagy nyomáson

A Festo rendelkezik a nagy nyomású eljárásokhoz – például a PET-palackok présfúvásához – szükséges pneumatikus termékekkel. A siker kulcsát a szelepekkel és szelepszigetekkel megvalósított precíz szabályozás, a sűrített levegő megfelelő előállítási módja, valamint a szolgáltatásaink (mérnöki eszközöktől az üzemeltetésig) globális elérhetősége jelenti.

Pneumatika komponensek nagy nyomású alkalmazásokhoz

Food safety

Élelmiszer-biztonság

Az élelmiszer-biztonság egy alapvető előfeltétel. A Festo segítségével megbízhatóan teljesíteni tudja az összes élelmiszer-biztonsági előírást. Ellenálló, letisztult összetevőink egyszerűen, alaposan és gyorsan tisztíthatók.

Élelmiszer-biztonság

Automatizálás az italok palackozása és csomagolása terén

Valve terminal VTUG

VTUG multi-pin vagy terepibusz csatlakozású szelepsziget

Optimalizált változatok a vezérlőszekrény beépítésére, illetve csatlakozóléccel a nagyobb korrózióvédelem érdekében. „hot swap” funkcióval, mely lehetővé teszi a szelepek üzem közbeni cseréjét.

Bővebben a VTUG szelepszigetekről

Valve terminal MPAC

MPA-C szelepsziget

Könnyen tisztítható és korrózióálló. IP69K védettség a kihívást jelentő környezetekben történő közvetlen használathoz. Az FDA előírásoknak megfelelő anyagok, és az NSF-H1 kenőzsír a csomag része.

Bővebben az MPA-C szelepszigetekről

VZQA

VZQA közegszelep

A nagy igénybevétellel járó élelmiszer-adagolási feladatokhoz. Az 1935/2004/EK rendelet szerinti megfelelőségi nyilatkozat kapható a normál esetben nyitott, szilikon diafragmával ellátott kialakításhoz.

Bővebben a VZQA szelepekről

VZXA

VZXA ferde ülékes szelep

Könnyen tisztítható, moduláris kialakítás hihetetlenül magas áramlási sebességgel. Az alkalmazás során a szelepházak és hajtások szabadon kombinálhatók a nagyobb rugalmasság érdekében.

Bővebben a VZXA szelepekről

CRDSNU

CRDSNU kör keresztmetszetű henger

NSF-H1 kenőzsírral. Rendkívül megbízható és tartós a szárazon futó tömítésnek köszönhetően. Ezen felül mindig megfelelő beállítással üzemel a PPS önbeállító véghelyzet-csillapítás révén.

Bővebben a CRDSNU hengerekről