Precíziós anyagmozgatás a présműhelyben

A kiindulási pont az, hogy a berendezésnek pontosan kell működnie, a lehető legnagyobb sebességgel, miközben hatalmas erők lépnek fel. A présműhelyben egyebek mellett olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek rendkívül pontos kezelési és megfogási feladatok elvégzését teszik lehetővé, mint például fémlemezek adagolása és szétválasztása, biztonságos rögzítés, emelés és szállítás. Ezen megoldások bizonyítottan robosztusak, tartósak és gazdaságosak.

 

Termékek a présüzem számára

OVEM

Integrált funkciók

Az OVEM vákuumgenerátorok egyetlen kompakt termékben kombinálják a vákuum létrehozását és felügyeletét a nagyobb megbízhatóság érdekében. Energiatakarékos: a beépített visszacsapószelep megakadályozza a nyomásesést a vákuum kikapcsolása után.

  

További részletek

OVEL

Rendkívül dinamikus

Az OVEL vákuumgenerátor tökéletes a rendkívül dinamikus, decentralizált anyagmozgatási alkalmazásokhoz. Súlyra optimalizált és kompakt, tökéletes megoldás az előkészítő egységekbe történő közvetlen beépítéshez.

 

További részletek

Handling system

A kicsi és törékenytől a nagy és nehézig

A speciális igényekre tervezett állványrendszer a megfelelő megoldást nyújtja a handling feladatokhoz - legyenek azok elektromosak, pneumatikusak vagy a kettő kombinációja.

 

Gyors és egyszerű út a megfelelő handling rendszerhez

További részletek