Rekordsebesség a hajtásláncok gyártásánál

A Festo alkatrészeket és rendszereket kínál a terhek gyors és pontos mozgatásához, biztosítva a gyors szállítást és a hihetetlenül pontos felügyeleti feladatok végrehajtását.

  

Termékek a hajtásláncok gyártásánál

Electric stopper EFSD

Precíziós megállítás és visszajelzés

Az integrált pozíció-visszajelzéssel rendelkező EFSD elektromos megállító olyan szállítórendszerekhez lett kifejlesztve, ahol tárgyakat szállítanak az egyik feldolgozó-állomástól a másikig. Ez legfeljebb 100 kg-os tárgyak továbbítását teszi lehetővé.
Újdonság: közvetlen csatlakozási lehetőség a PLC digitális I/O-hoz.

További részletek

Stopper cylinders DFST

1 és 800 kg közé eső terhek gyengéd és rázkódásmentes megállítása

A DFST stop henger tökéletesen megfelel a munkadarab-hordozók leállítására és szétválasztására, illetve a gyors szállítórendszerekhez. A lengéscsillapítóknál nincs minimális terhelés: csak egyetlen méretre van szükség a rendszerben, a terhelt és az üres munkadarab hordozók számára is.

 

További részletek

Elektrisches Terminal CPX

Utasításhíd az Ipar 4.0-hoz

A CPX elektromos terminál a VTSA szelepszigettel együtt.

Ez az automatizálási megoldás egyetlen egységbe kombinálja az ISO 13849-1 szerinti I/O modulokat, a szelepműködést és a biztonsági funkciókat. A funkciók integrálásának magas szintje, a teljeskörű terepibusz opciók és az IO-Link® teszik ezt az egységet decentralizált intelligenciává az Ipar 4.0 forgatókönyvekben.

 

Maximális termelékenység: CPX terminál

Szelepszigetek funkció integrációval