Rekordsebesség a hajtásláncok gyártásánál

A Festo alkatrészeket és rendszereket kínál a terhek gyors és pontos mozgatásához, biztosítva a gyors szállítást és a hihetetlenül pontos felügyeleti feladatok végrehajtását.

  

Termékek a hajtásláncok gyártásánál

Electric stopper EFSD

Precíziós megállítás és visszajelzés

Az integrált pozíció-visszajelzéssel rendelkező EFSD elektromos megállító olyan szállítórendszerekhez lett kifejlesztve, ahol tárgyakat szállítanak az egyik feldolgozó-állomástól a másikig. Ez legfeljebb 100 kg-os tárgyak továbbítását teszi lehetővé.
Újdonság: közvetlen csatlakozási lehetőség a PLC digitális I/O-hoz.

További részletek

Stopper cylinders DFST

1 és 800 kg közé eső terhek gyengéd és rázkódásmentes megállítása

A DFST stop henger tökéletesen megfelel a munkadarab-hordozók leállítására és szétválasztására, illetve a gyors szállítórendszerekhez. A lengéscsillapítóknál nincs minimális terhelés: csak egyetlen méretre van szükség a rendszerben, a terhelt és az üres munkadarab hordozók számára is.

 

További részletek

Elektrisches Terminal CPX

Utasításhíd az Ipar 4.0-hoz

A CPX elektromos terminál a VTSA szelepszigettel együtt.

Ez az automatizálási megoldás egyetlen egységbe kombinálja az ISO 13849-1 szerinti I/O modulokat, a szelepműködést és a biztonsági funkciókat. A funkciók integrálásának magas szintje, a teljeskörű terepibusz opciók és az IO-Link® teszik ezt az egységet decentralizált intelligenciává az Ipar 4.0 forgatókönyvekben.

 

Maximális termelékenység: CPX terminál

Szelepszigetek funkció integrációval

Cantilever axis with toothed belt ELCC

Akár 30%-kal rövidebb ciklusidő

   

Kompakt kialakítás, nagy merevség és kis mozgó tömeg jellemzi a fogasszíjjal ellátott, konzolos tengelyű ELCC-t. Rövidebb ciklusidőre és kevesebb rezgésre optimalizálva. Ideális függőleges Z-tengelyként, de vízszintesen vagy bármely más beépítési szögben is, ha a tengelyt el kell távolítani a munkaterületről.

   

További információk az optimalizált konzolos tengelyről

Cantilever axis EHMH with rack and pinion technology

Biztonságos és rendkívül dinamikus

      

Amikor a nagy merevség és a pozicionálási pontosság áll a középpontban: A fogasléces technológiával ellátott konzolos EHMH-tengely biztosítja a 200 kg-ig terjedő hasznos terhek rendkívül dinamikus mozgatását. A hosszú élettartam és a biztonság benne van!

    

Erős tengely nagy terhekhez