Automatizálási megoldások Tier 1 beszállítóknak

Nem számít, hogy hajtással vagy karosszériával, külsővel vagy belsővel foglalkozik, elektronikát vagy gumiabroncsokat gyárt, a feltételek mindig kihívást jelentenek és hatalmas a nyomás a költségtakarékosság iránt.

A Tier 1 beszállítóknak műszakilag optimalizált és kiemelkedően hatékony megoldásokra van szükségük, függetlenül attól, hogy erre hol van szükségük; a lehető leggyorsabban és a legkisebb erőfeszítéssel. Nekik gyakran technológiai mixre van szükségük, pneumatika és elektronika használatával.

 

Nagy sebesség a technológiai mix használatával:

A spanyol Tecdisma Ltd. gyártja a nagy sebességhez szükséges hibrid csővezetékeket. A pneumatikus és elektromos technológiák intelligens mixének hála a gépek sokkal gyorsabban tudnak működni és könnyebben alkalmazkodnak az új követelményekhez. Ez csökkenti a költségeket és javítja a hatékonyságot és a termelékenységet.

  

Juan Ageitos, a Tecdisma igazgatója: „A Festo technológiájának és berendezéseinek hála, képesek voltunk 70%-kal csökkenteni a gyártási időt.”

  

 

_______________________________________________________________________

Festo core product range

Globálisan rendelve, globálisan szállítva

Az alap termékportfóliónk az automatizálási funkciók közel 80%-át fedi le. Globálisan több, mint 2.200 termék van raktáron, amelyek készen állnak a gyors kiszállításra.

      

Csillagos termékeink

CPX/MPA

Productivity up to the Cloud

With CPX/MPA, you can integrate pneumatic and electrical control chains easily, quickly, flexibly and seamlessly into all automation concepts and company-specific standards – and into Industry 4.0 as well!

 

Maximum productivity for you

More about Industry 4.0

 

Service unit components – MS series

Maximum throughput for greater process reliability

The ideal combination for every compressed air purity class and every flow rate: the components of the MS series service unit.
Also available in certified versions with integrated sensors and safety functions up to Performance Level e to DIN EN ISO 13849-1.

 

Perfect compressed air preparation

Servo press kit

Servo press with IATF quality management

Reliable solution: our modular press-fitting kit with servo drive for electrical press-fitting and joining up to 17 kN.

 

Find out more