Terms of registration

Amennyiben Ön feliratkozik hírlevelünkre, az alább felsoroltakat automatikusan elfogadja:

  • Az adatok megadásával Ön kijelenti, és szavatolja, hogy valamennyi adat jogosultjától a megfelelő felhatalmazással rendelkezik az adatok megadásához, rögzítéséhez, és a Festo Kft. által történő adatkezeléséhez.
  • Személyes adatainak védelme fontos a Festo-csoport számára, ezért a Festo folyamatosan nyomon követi az adatvédelmi szabályozás változásait.
  • Webszerverünk automatikusan gyűjti, tárolja és feldolgozza a hírlevélre feliratkozottak egyes adatait, például az e-mail címet és a jelszót.
  • A szerver rögzíti továbbá a továbbkattintások útvonalát. Ez lehetőséget ad számunkra, hogy az Ön igényeinek megfelelő tartalmat szolgáltassuk.
  • Amennyiben Ön feliratkozik a hírlevélre, a fent említett feltételeket, adatainak ily módon történő kezelését automatikusan elfogadja. Az adatokat a Festo kizárólag termékeivel/szolgáltatásaival  kapcsolatos tájékoztatásra, újdonságokról történő informálásra és konzultációs célokra használja.
  • A hírlevélről Ön bármikor leiratkozhat a hírlevélen belül található “Leiratkozás” menüpontra kattintva.

 

 

Regisztrációs feltételek és adatkezelési tájékoztató

Regisztrációs feltételek (Online Shop)

A vevő kizárólagosan felel a Festo Online Shopba történő regisztrálásakor kapott hozzáférési számért, felhasználó nevének és jelszavának titokban tartásáért és védelméért. Ennek alapján elfogadja és kijelenti, hogy az összes megrendelés, amelyet az ő vevőszámával adtak fel, általa engedélyezett.

 A vevő kijelenti, és szavatolja, hogy valamennyi adat jogosultjától a megfelelő felhatalmazással rendelkezik az adatok megadásához, rögzítéséhez, és a Festo Kft. által történő adatkezeléséhez.

 A vevő kizárólagosan felel hozzáférési számának és jelszavának felhasználásáért. A Festo Kft. ennek megfelelően semmi esetre sem vállal felelősséget az esetleges rossz szándékú vagy hibás felhasználásból eredő károkért. A vevő figyelmét nyomatékosan felhívjuk arra, hogy vásárlási jogosultságai a Festo mindenkori eladási feltételeitől függnek, amelynek változtatási jogát Festo fenntartja.

 

Biztonság

A személyes adatok biztonsága érdekében a Festo felhasznál minden olyan technikai és szervezeti-működési eszközt, amely védelmet nyújt az adatvesztés, a gondatlan vagy szándékos manipuláció, vagy az illetéktelen hozzáférés és károkozás ellen. A Festo szabványosított titkosítási technológiát használ a fontos információk biztonsága érdekében. Honlapunk a VeriSign által minősített, amely tanúsítja a honlap autentikus voltát: minden egyes tranzakció az ún. Secure Socket Layer (SSL) titkosítással védett. A Festo biztonsági eszközeit folyamatosan fejleszti a technológiai újdonságok felhasználásával.

A Festo ugyanakkor nem tudja garantálni a teljes biztonságot az internet alapú kereskedelem minden fázisában.

 

A regisztrációnál az "Elfogadom" mező bejelölésével Ön a regisztrációs feltételeket elfogadja.

    

Adatkezelési tájékoztató

A weboldal használókra vonatkozó adatkezelési tájékoztatónkat itt találja.

   

    

Ha kérdése van az Ön személyes adatai kezelésével kapcsolatban, kérjük, írjon a következő e-mail címre: