Egyéni igényekre szabott megoldások
a textilipar számára

Szeretné egyszerűbbé tenni folyamatait, megbízhatóbbá tenni azokat vagy időt és pénz megtakarítani? A Festo egyéni megoldásokkal és szolgáltatásokkal segíti Önt ebben – a textilipar igényeire szabva.

 

PrePack szolgáltatás

A PrePack szolgáltatással csökkentheti beszerzési és logisztikai költségeit. Ez azt jelenti, hogy a kiválasztott termékek egy csomagba összegyűjtve, egyetlen alkatrészszám segítségével megrendelhetők.

Előszerelési szolgáltatás

Az előszereléssel tovább csökkentheti a szükséges szerelési munkákat. A beszerelésre kész egységektől, pl. DSNU hajtómű szenzorokkal és csatlakozásokkal ellátva, vagy akár teljes szerelvényekig és alrendszerekig. Az olyan tervező eszközökkel mint a Festo tervező eszköz FDT segítünk megtervezni, konfigurálni és megrendelni a kívánt termékeket.

Számunkra nem jelent gondot, ha az Ön egyéni igényei szerint kell módosítanunk termékeinket: a szabványos összetevők egyszerű átalakításától (pl. egyéni címkézés a csöveken) egészen a textilipari vonatkozású módosításokig és vevő-specifikus fejlesztési projektekig.

 

Vevő-specifikus megoldások