YHBP szervo-pneumatikus hajtás megoldások balancer alkalmazásokhoz

Terhek könnyed mozgatásához akár 999 kg-os tömegig

Kezelés kevesebb, mint 10 N mozgatóerővel

Dolgozóinak gyakran kell nagy terheket mozgatniuk, például a be- és kirakodás vagy éppen a gyártósorokon történő szerelés során? Az YHBP a kiegyensúlyozó rendszerekbe történő beépítés biztonságos megoldását kínálja a dolgozók munkahelyi egészségvédelme érdekében.

Servo-pneumatic drive solution for balancers

         

Az Ön haszna:

  • Rendkívül gyors, automatikus súlyérzékelés
  • "d" teljesítményszint a biztonsági verziókban
  • Egyszerű üzembehelyezés és diagnosztika

           

Alkalmazás:

  • Alkalmas az összes kereskedelemben is elérhető kinematikus rendszerhez, például emelő oszlopokhoz, tagolt emelőkarokhoz, vagy párhuzamos kinematikákhoz
  • Tökéletes az autóipar, az elektronikagyártás és az élelmiszeripar számára

   

Components of the servo-pneumatic drive solution YHBP for all types of balancers

A rendszer főbb összetevői

Ez a teljes körű megoldás pneumatikus ISO hengerből, egy elmozdulás-jeladóból, előtelepített webes megjelenítéssel rendelkező balancer vezérlőből és szelepből, valamint egy pneumatikus működtetésű fogantyúból áll. A fokozott biztonságot nyújtó változatban egy szenzor interfész és egy biztonsági relé is található sebességmonitoring céljából.

Tekintse meg a videót, és tudjon meg többet az egyes összetevőkről

Servo-pneumatic drive solution YHBP in balancer systems at KIA Motors

Rugalmas használat

A balancer rendszerek számos alkalmazási területen vethetők be az autóipar végszerelési fázisaiban, ahol nagy terheket kell mozgatni. A KIA Motors autógyártó Szlovákiában YHBP hajtással kiegészített kiegyensúlyozó rendszereket használ a különböző feladatok ellátására.

  • Kerekek felszerelése
  • Ajtók leszerelése lakkozás előtt
  • Akkumulátorok beszerelése hibrid gépjárművekbe

Tekintse meg a KIA Motors használati bemutatóját

A komplett megoldás tartalmaz egy standard pneumatikus hengert, egy útmérő rendszert, egy balancer vezérlőt előtelepített web vizualizációval, egy balancer szelepet és egy pneumatikus működtetésű markolatot. A biztonsági verziók további előnye a szenzor interfész és biztonsági kapcsoló készülék, mint sebességmonitoring eszköz.

Szeretne többet megtudni a témáról?

YHBP termékinformációk röviden
 

Rendelje meg most!

Tovább a konfigurátorhoz

 

Rendkívül gyors automatikus tömegérzékelés

A pneumatikus aktiválású, ergonomikus fogantyúval felszerelt intuitív vezérlésnek köszönhetően a kezelése szinte gyerekjáték. A rendszer automatikusan észleli a teher tömegét és a kiegyensúlyozó erőt önállóan ehhez igazítja. A rendszer figyelembe veszi továbbá a tömeg felfüggesztett állapotban bekövetkező változásait. Ez különösen hasznos akkor, amikor nagy számú változatban történik a gyártás, és nagyfokú rugalmasság szükséges. A rendszer 70 – 999 kg közötti terheken alkalmazható.