Hannover Messe 2018

A digitalizálás élménye a Hannoveri Vásáron!

Miért lehet hasznos az Ön számára is a digitalizálás? A világ legnagyobb ipari szakkiállításán megtudhatja, hogyan profitálhat az értéklánc minden fázisában. A Festo gyakorlati példákon keresztül mutatja be, hogyan segíthet a digitalizálás Önnek is a fejlődésben – az értéklánc minden fázisában. Szakértőinkkel mindent bemutatunk, amire a digitalizálás úttörőjévé váláshoz szüksége lehet, a hardverektől kezdve a digitális termékeken át a műszaki továbbképzésig.

Jöjjön el és látogasson meg minket április 23 – 27 között Hannoverben a 15. csarnok D11 standjánál. Szeretettel várjuk!

Get digital. Now!

Egyszerű, praktikus és jövőbiztos – digitális automatizálás a Festo-val

 

A szakkiállításra most ingyenes jegyet is kaphat. Egyszerűen csak regisztráljon a vendégünkként – szeretettel várjuk!

 

 Ingyenes jegy igénylése

 

Lendületben a digitalizálás: a kiállítási standunknál, valamint a házigazda országban, Mexikóban

 

Tanulás, Építés, Üzemelés és Inspirálás: a 2018. évi kiállításra készített bemutatónk erre a négy szegmensre tagozódik. Hiszen a digitalizálás egy tanulási folyamattal kezdődik. Mexikóvárosban a Festo 400 munkatársával és 14 értékesítési irodájával már több mint 40 éve támogatja az egyre fejlődő digitális átalakulást az országban.

 

A kiállítási standunkon a tanulási fázis után az új digitális eszközeinkkel ismerkedhetnek meg, melyek gyorsabbá és termelékenyebbé teszik az Ön gépgyártását – s itt a kulcsszó: a rövidebb piacra kerülési idő. Ezt követően a üzemelési fázisban az okos digitalizálás alkalmazási lehetőségeit, úgy mint az állapotfigyelést mutatjuk be Önnek és végfelhasználóinak. Legvégül legyen Ön is inspirálva! Bionikai projektjeink és a Jövő-koncepcióink betekintést nyújtanak a jövőbe.

 

További információk a Festo Mexico-ról

További információk a hannoveri standunkról

 

 

 

Festo Didactic – képzés a digitális gyártásért

 

A középpontban az okos karbantartást célzó képzés: Ön is megtapasztalhatja, hogyan néz ki az ipar-orientált képzési platformra, valamint a VR szimulációra épülő, gyakorlati és funkcionális képzés – illetve hogy mi hogyan készítjük fel Önt a digitálisan támogatott üzembe helyezésre. Az új Ipar 4.0 értékelésünkkel Ön is elemezheti, hogy a vállalatok mennyire felkészültek az Ipar 4.0-ra.

 

További információk a Festo Didactic-ról

 

Ismerje meg a Festo digitális világát – kiemelt témák

 

Ismerje meg a Festo-t a digitális oldaláról. A Mérnöki területen az újraméretezési (newsizing) és a konfigurációs eszközök várnak Önre. Az App World a digitális termékek egy új platformjába nyújt betekintést. Az IoT gateway-ünk a rendszer működéséről, valamint az adatok felhőbe történő továbbításáról gondoskodik. A newdashboards-unkon (új irányítópultjainkon) közvetlenül megtekintheti az adatfeldolgozást és az adatmegjelenítést.

Ismerje meg a Festo legújabb innovációit élőben, a helyszínen!

 

További információk a digitalizálásról és a Festo innovációiról

Festo App World

  

 

Digitális pneumatika: Festo Motion Terminal VTEM

 

A Festo Motion Terminal VTEM-mel a pneumatika is belépett a digitalizálás korába. Most először lehetséges, hogy az útszelep funkcióit, a komplex mozgatási feladatokat, valamint az állapotfelügyeletet és az alacsony energiafogyasztást biztosító diagnosztikai funkciókat app-ok alkalmazásával lássuk el – egyetlen tényleges (hardver) szelep felhasználásával! Fedezze fel a pneumatika jövőjét: a digitalizált pneumatikát!

  

További információk a Festo Motion Terminal-ról

 

 

Bionic Learning Network és SupraMotion

 

Milyen új gyár- és folyamatautomatizálási inspirációkat tartogat az Ön számára a Bionic Learning Network az idei évben? Milyen szupravezetési koncepciókat láthat a standon?

 

Fedezze fel az izgalmas, élő előadásokon, hogy mivel foglalkoztak a Festo fejlesztői. Látogasson el hozzánk Hannoverben!

 

Bionic Learning Network

SupraMotion