Smartenance – Mobil digitális karbantartás-menedzsment

Get digital. Now! A karbantartásvezetők és operátorok által használt digitális karbantartás-menedzsment papírmentessé teszi a karbantartás kezelését. A Smartenance lehetővé teszi az üzemi karbantartás egyértelmű ütemezését és értékelését, valamint gyors és könnyű hozzáférést biztosít a digitális karbantartáshoz.

 

A megelőző karbantartás egy időigényes folyamat, amelynek dokumentálása sok esetben még mindig papíralapon történik. Ezt könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá tettük a Smartenance digitális karbantartási naptár révén.

 

A Smartenance két részből áll: Egy okostelefonokra és táblagépekre készült mobil karbantartási felületből az üzemben való használatra, és egy webes kezelőfelületből a karbantartási feladatok menedzselésére és dokumentálására az irodában. Az intelligens felhasználókezelés és a csapatmunka teszi hatékonnyá a karbantartás-menedzsment használatát.
A Smartenance egyszerűen és gyorsan telepíthető, használata magától értetődő, ezért költséghatékony belépést biztosít a digitalizálás világába. Tesztelje most 1 hónapig ingyenesen a Smartenance rendszerünk.

 

Érdekli a Smartenance vagy kérdései vannak a termékkel kapcsolatban? Lépjen kapcsolatba velünk a következő e-mail címen:

smartenance@festo.com

 

Smartenance Dashboard for plant operators

Karbantartásvezetőként

egy központi kijelzőn figyelemmel kísérheti üzemének összes karbantartási feladatát, egy szempillantás alatt meghatározhatja a sürgős feladatokat és visszajelzést kaphat kollégáitól az egyes karbantartási feladatokról.   

  • Tiszta kép az összes berendezésről és feladatról a webböngészőjében
  • Összes berendezés értékelése és visszajelzés egy helyen
  • Részletes bizonyítás az auditokhoz
Smartenance Mobile App for maintenance personnel and machine operators

Operátorként

a mobilkészülékén bármikor kéznél van a karbantartási naptára - így az összes következő karbantartási feladat dokumentációja Önnél lehet. A visszajelzések és képek közvetlenül a felhőbe töltődnek fel, így ezeket bárki megtekintheti.   

  • Egyszerű, intuitív működés
  • Digitális karbantartási utasítások képekkel és visszajelzésekkel
  • Mobil applikáció Android és iOS rendszerű okostelefonokhoz és táblagépekhez