Automatizálási megoldások Tier 1 beszállítóknak

Nem számít, hogy hajtással vagy karosszériával, külsővel vagy belsővel foglalkozik, elektronikát vagy gumiabroncsokat gyárt, a feltételek mindig kihívást jelentenek és hatalmas a nyomás a költségtakarékosság iránt.

A Tier 1 beszállítóknak műszakilag optimalizált és kiemelkedően hatékony megoldásokra van szükségük, függetlenül attól, hogy erre hol van szükségük; a lehető leggyorsabban és a legkisebb erőfeszítéssel. Nekik gyakran technológiai mixre van szükségük, pneumatika és elektronika használatával.

 

Festo core product range

Globálisan rendelve, globálisan szállítva

Az alap termékportfóliónk az automatizálási funkciók közel 80%-át fedi le. Globálisan több, mint 2.200 termék van raktáron, amelyek készen állnak a gyors kiszállításra.

      

Csillagos termékeink

CPX/MPA

Termelékenység a felhő használatával

A CPX/MPA-val egyszerűen, gyorsan, rugalmasan és problémamentesen integrálhat pneumatikus és elektromos vezérlési láncokat bármely automatizálási koncepcióba illetve vállalati szabványba – és az Ipar 4.0-ba is!

     

Maximális termelékenység az Ön gyártásához

További részletek az Ipar 4.0-ról

Service unit components – MS series

Maximális teljesítmény a nagyobb megbízhatóságért

Az ideális kombináció minden sűrítettlevegő tisztasági osztályhoz és minden áramlási sebességhez: az MS sorozatú előkészítő egység elemeivel.

Rendelkezésre áll hitelesített változatokban is, beépített érzékelőkkel és biztonsági funkciókkal a DIN EN ISO 13849-1 szerinti e teljesítményszintig.

  

Tökéletes sűrítettlevegő-előkészítés

Servo press kit

Szervoprés IATF minőségbiztosítással

Megbízható megoldás: moduláris prés készlet szervo hajtással az elektromos préselési eljáráshoz akár 17 kN erővel.

      

További részletek

Építsen egy használatra kész gépet gyorsan és egyszerűen

Handling Guide Online

Időtakarékos mérnöki eszközök

Tovább a Handling Guide Online eszközhöz

 

________________________________________________________________________________________________________

Gumiabroncs prések gyors és hatékony betöltése – a Festo Motion Terminal segítségével

A csere egyszerű: a hagyományos pneumatikát a vezérlőszekrényben digitalizált pneumatikára cseréljük. Így lenyűgöző eredményeket érhet el: a Festo Motion Terminal VTEM akár 33%-kal gyorsabbá teszi a betöltési időt, és akár 60%-kal csökkenti az energiafogyasztást.

A gumiabroncsgyártásban minden másodperc és minden kilowatt számít. A keverés, a gumiabroncs-építés, a vulkanizálás vagy a minőség-ellenőrzés területén, a termelékenység növelésében hatalmas kiaknázatlan lehetőségek rejlenek. Hozza ki a maximális teljesítményt a rendszereiből - új, hatékony automatizálási megoldásokkal vagy okos utólagos felszereléssel.

      

Megnövelt termelékenység a gumiabroncsgyártásban

Bővebben a Festo Motion Terminal-ról