Folyamatszelepek konfigurálása

Minden egy helyen: a konfigurálástól a kész szerelvények leszállításáig

A manuális és automata működésű folyamatszelepek optimális megoldásainak kiválasztása gyerekjáték az új konfigurátorral. Egyszerűen csak adja meg a szükséges paramétereket és a konfigurátor azonnal megjeleníti a megfelelő kombinációkat, ezzel is gyorsabbá, biztoságosabbá és egyszerűbbé téve a mérnöki munkát.

     

Jellemzők

  • Mindent egy kézből

Minden egy eszközben: a termékkereséstől kezdve a konfiguráción, méretezésen, dokumentáción és rendelésen át a komplett folyamatszelep egységek szállításig. Opcionálisan egyedi árajánlatkérések is leadhatók.

    

  • Hatékony beszerzési folyamat

Az árak és szállítási határidők azonnal megtekinthetők ami teljes átláthatóságot biztosít ezzel is elősegítve a hatékony beszerzési folyamat megvalósítását.

     

  • Tökéletesen méretre szabott termékek

A termékek tökéletesen illenek az Ön specifikus alkalmazásához.

     

  • Rendszer azonosító generálás és a CAD letöltés funkciók

Az egyedileg összeállított megoldással együtt a konfigurátor egy rendszer azonosítót generál a komplett kombinációról, amely révén bármikor újra megrendelheti a szükséges termékeket. Ezen felül a komplett konfigurált szerelvény CAD adatai is letölthetők, amely szintén segíti Önt a dokumentáció összeállítása során.

   

Nézze meg Ön is!

     

KVZB ball valve unit

Golyóscsap konfigurátor

Konfiguráljon gyorsan és egyszerűen manuális, vagy automata golyóscsap egységeket és válasszon a menetes, karimás vagy a Tri-Clamp csatlakozások közül.  

Golyóscsapok konfigurálása

Butterfly valve unit

Pillangószelep konfigurátor

A KVZA konfigurátorunkkal egyszerűen, csupán néhány lépésben összeállíthatja a különféle pillangószelepeket, legyen szó akár manuális, akár automata működtetésről.

Pillangószelepek konfigurálása

Configurator KDFP

Hajtóegység konfigurátor

Válassza ki a megfelelő beavatkozó egységet a már meglévő automata folyamat szelepeihez. Egyszerűen csak adja meg a szükséges szabvány paramétereket és a konfigurátor megmutatja a megfelelő megoldásokat.

    

Hajtóegység konfigurátor

 

Már rendelkezik folyamat szeleppel?

Konfiguráljon hajtóegységet hozzá