EuroSkills 2018 Budapest

EuroSkills competition

A EuroSkills, mint a fiatal szakemberek Európa-bajnoksága, látványos bemutatója a szakmáknak és a legfrissebb európai fejlesztéseknek.

A kontinens legfelkészültebb fiatal szakemberei versenyeznek egymással Európa legjobbja címért az EuroSkills versenyen Budapesten szeptember 26. és 28. között, első alkalommal Közép-Kelet-Európában. A versenyre való jelentkezés korhatára 25 év. Minden ország egy versenyzőt vagy versenyzői csapatot nevezhet szakmánként.

 

A Festo immár több, mint 20 éve globális partnere a nemzetközi Skills versenyeknek. Budapesten az esemény főszponzora, emellett a mechatronika és az ipari automatizálás szakmák versenyének a támogatója.

 

A Festo az alábbi standokon állít ki, illetve kínál lehetőséget az oktatóeszközök működés közbeni megtekintésére és kipróbálására:

  • A Siemens-szel közösen szervezünk egy Industry 4.0 Training Camp-et a B pavilon 4O standján, ahol négy csapat dolgozik majd ipar 4.0 témákon, mint például az IT biztonság, RFID rendszerek, MES, és más hálózatos technológiák.

  • Az Adiroval közösen mutatjuk be a Víz Technológia szakmát a B pavilon 4S standon, mely 2019-ben a WorldSkills Kazan versenyen debütál majd.

  • A D pavilonban, a mechatronika versenyterület mellett, a látogatók interaktív módon ismerhetik meg, szerezhetnek érdekes tapasztalatokat a mechatronika és ipari vezérlés szakmákkal kapcsolatban a “Try A Skill” azaz “próbálj ki egy szakmát!” standon.

  • Szeretettel várjuk a Festo VIP standján - G pavilon 23, ahol a legújabb fejlesztésű oktató- és bionikus eszközeinket is láthatják működés közben.

 

További információk a versenyről

 

 

Találkozzunk a versenyen!