Promóció Festo Minősített Viszonteladóknak

Festo Minősített viszonteladók

Minősített viszonteladóink számára 2019. december 31-ig tartó különleges akciót hirdetünk, melynek keretében a résztvevők a leggyakoribb VUVS és VUVG sorozatú mágnesszelepeink mellé értékes ajándékot kaphatnak.

  

Az akció lényege:

Amennyiben az akció ideje alatt megrendeli a 20 db általunk meghatározott VUVS mágnesszelepet tartalmazó csomagunkat, majd a csomag értékesítése után megrendel újabb 20 db akciós VUVS, vagy VUVG típusú szelepet, úgy máris az Öné lehet egy Festo logóval ellátott Flexline LED design lámpa, vagy egy vízálló softshell mellény.

     

Mit kell tennem, hogy megkapjam az ajándékom?

1, Az általunk küldött árajánlat alapján megrendeli a 20 db (általunk meghatározott) mágnesszelepet tartalmazó kezdőcsomagot.

2, A kezdőcsomag értékesítése után az akciós VUVS és VUVG szelepekből megrendel tetszőleges 20 db-ot (egy megrendelésen).

3, Ezt követően jelezze felénk a marketing_hu@festo.com email címünkre, hogy mely ajándékra tart igényt, és mi eljuttatjuk azt Önnek. 

  

    

Kezdőcsomag tartalma

Akciós VUVS típusok megtekintése (új bővített lista)

Akciós VUVG típusok megtekintése

    

   

További részletek:

  • Az általunk összeállított induló promóciós szelepcsomagra 90 napos fizetési határidőt biztosítunk. A kezdőcsomagból a 90 napon belül el nem adott termékeket díjmentesen visszavesszük.
  • Minden további mágnesszelep rendelés esetén a szerződés szerinti, beállított fizetési határidőkkel vásárolhat.
  • A kezdőcsomag utáni első 20 db-os akciós mágnesszelep vásárlás alkalmával a megrendelő elfogadja, hogy a kezdőcsomagban található tételeket értékesítettnek tekintjük és kiszámlázzuk. Ez után már nem áll módunkban visszavenni a kezdő szelepcsomag tartalmát.
  • Az akció ideje alatt minden, - a kezdőcsomag után leadott - minimum 20 db akciós szelepet tartalmazó rendelés után jár 1 db ajándék.
  • A promóció más akcióval nem összevonható!
  • Az ajándék az elérhetőség függvényében változhat.
  • Az akció 2019. február 15-től - 2019. december 31-ig tart!
  • Jelen promóció indításával minden korábbi, ugyanezen termékekre vonatkozó promóció visszavonásra került.