Automatizálás az elektronikai iparban

Electronics industry
Ön is megtapasztalta már, hogy milyen gyorsan halad előre a digitális átalakulás. Ez az átalakulás az elektronikai iparban történik a leggyorsabban. Az egyre rövidebb innovációs ciklusokhoz gyors, rugalmas, rendszerekre van szükség, melyek gyorsan és ideális esetben alacsony költséggel üzembe helyezhetők. Ebben az áttekintésben megtalálhatja, hogy a Festo portfóliója miként tud a segítségére lenni.

Félvezető ipar

Semiconductor industry

Akár standard termékekre, akár vevő-, vagy iparág specifikus megoldásokra van szüksége a félvezető szeletek gyártásához, THT vagy SMT technológiákhoz, front- és back end folyamatokhoz, mi mindent egy helyről biztosítunk a félvezető és elektronika gyártóknak.

Félvezető ipar

NYÁK szerelés

PCB assembly

A Festo költséghatékony automatizálási megoldásokat kínál a precíziós THT és SMT szereléshez az elektronika gyártásban, gyors vákuum technológiával és ultramodern megfigyelő rendszerekkel.   

NYÁK szerelés

Speciális gépépítés és beültető rendszerek

Special machine building and assembly systems

A Festo kompakt és vonzó árú komponenseket kínál, amelyek gyorsan szállíthatók, pontosak és megbízhatóak. A standard kínálattal (szinte) bármi megoldható.

Speciális gépépítés

Energiatároló gyártás

Battery manufacturing

Termékkínálatunk lefedi a lithium-ion energiatárolók gyártásának teljes folyamatát, a celláktól és moduloktól kezdve a komplett energiatároló rendszerekig. Ráadásul minden termék rézmentes és a száraz térben is használható.

Energiatároló gyártás

Termékek a tisztatérbe

Products for cleanrooms

A Festo minden tisztatér terméke esetén pontosan meghatározott, hogy mely ISO 14644-1 szerinti tisztatér osztályba használhatóak.    

Információk a tisztatérről

 

Tökéletes kapcsolatok

Seamless connectivity

Elektromos, pneumatikus, vagy e kettő intelligens kombinációja. 

Elektromos automatizálás

 

The all-rounders for automation

The all-rounders for automation

Go to our core product range