Festo online tudásbázis

webinar

Több évtizedes műszaki kompetenciánkat a kor igényeinek megfelelően interaktív, online formában is az Ön rendelkezésére bocsátjuk. Nézze meg felvételről, vagy jelentkezzen be ingyenes, 30 perces webes szemináriumainkra, melyeket akár otthonról is meghallgathat.

   

Aktuális webes szemináriumok

Festo Bionics

„Állati“ jó fejlesztések: bionikus mozgástanulmányok vízben, földön, levegőben

A Festo Bionic Learning Network az élővilág mozgásformáit tanulmányozza és valósítja meg mesterségesen létrehozott mechanikai eszközökkel. A fejlesztések célja az evolúció által kifejleszett és életképesnek bizonyult mechanizmusok vizsgálata és összehasonlítása a hagyományos technikai megoldásokkal. Ezúttal olyan „állati”, azaz bionikus szerkezeteket mutatunk be, amelyek az állatok helyváltoztatási módszereit ültetik át a (nem mindennapi) műszaki gyakorlatba.

      
A webes szeminárium főbb témái:

  •  A Festo Bionic Learning Network
  • Vízi mozgásformák: a medúza és a szépia
  • Földi mozgásformák: a kenguru és a szaltózó pók
  • Légi mozgásformák: a sirály és a szitakötő

   

Időpont:
2020. szeptember 3. csütörtök - 10:00 h

 

Jelentkezés

        

 


 

Felvételről elérhető webes szemináriumok 

Quick Search

Quick Search Plus program használata

A Quick Search Plus program segítségével könnyen és gyorsan hozzáfér a Festo online szolgáltatásaihoz. Egyetlen klikkelés és a termékkel kapcsolatos minden szükséges műszaki információ elérhető, mint a mérnöki szoftverek, kiválasztó programok, tartalék alkatrészek és CAD rajzok.

    

Meghallgatom 

  


 

webinar

Handling Guide Online szoftver használata

A Handling Guide Online (HGO) segítségével gyorsan és egyszerűen konfigurálhatók egyedi handling rendszerek. Az alkalmazás adatainak megadásával az intelligens mérnöki szoftver automatikusan kiválasztja a megfelelő megoldásokat.

    

Meghallgatom

  


 

webinar

Bevezetés a PositioningDrives program használatába

A PositioningDrives program elektromechanikus lineáris hajtások és motorok méretezését teszi könnyen végrehajthatóvá. A katalógusok hosszadalmas böngészése és sok-sok számolás helyett mindössze néhány alapadat megadásával percek alatt kész, működőképes megoldást kapunk – darabjegyzékkel, szimulációval.

   

Meghallgatom

  


 

webinar

Bevezetés a FluidDraw tervezőprogram használatába

A FluidDraw tervező program lehetővé teszi pneumatikus kapcsolási rajzok létrehozását. A felhasználók hozzáférnek a Festo katalógusban és saját adatbázisaikban található elemek szimbólumaihoz.

   

   

Meghallgatom

    

    


 

Smartenance karbantartás menedzsment

Smartenance - digitális karbantartás menedzsment

A karbantartásvezetők és operátorok által használt digitális karbantartás-menedzsment szoftver papírmentessé teszi a karbantartás kezelését. A Smartenance lehetővé teszi az üzemi karbantartás egyértelmű ütemezését és értékelését, valamint gyors és könnyű hozzáférést biztosít a digitális karbantartáshoz.

   

Meghallgatom

 


 

Tervező és méretező programok

Festo tervező és méretező programok használata

A Festo online katalógusa olyan online segédprogramokat kínál, amelyek segítenek a termékek megfelelő kiválasztásában. A webinar bevezet többek között a pneumatikus hengerek kiválasztását segítő szimulációs programba, a tehetelenségi nyomaték kalkulációba, a lökéscsillapító-választó szoftverbe, valamint a levegőfogyasztás-számításba.

   

Meghallgatom

     


 

    

Szolgáltatások gépépítőknek

Festo szolgáltatások gépépítőknek

Az előadásból áttekintést kaphat a Festo elektromos hajtásairól, rövid bepillantást az egy illetve többtengelyes méretező szoftverekbe és a gépépítőknek nyújtott szolgáltatásokba. Egy projekt életciklusát végig követve választ kaphatunk arra, hogy a Festo hol és hogyan tud bekapcsolódni egy projekt folyamatába a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartásig.

   

Meghallgatom

 


 

Nem talált Önnek megfelelő témát?

Kérésre egyedi tematikájú webes szemináriumokat is tartunk. Írja meg nekünk, hogy milyen téma érdekli és mi egyedi anyagot állítunk össze Önnek és kollégáinak.

 

Az egyedi kéréseket az alábbi címünkre várjuk:

marketing_hu@festo.com

 


 

Festo digitális segédletek

Festo digitális segédletek, programok

Tervező, méretező programok, kalkulátorok és termékkiválasztó alkalmazások egy helyen.

Segédletek megtekintése

     

     

 

Service2see videók

Festo Service2see videók

Festo termékek konfigurálása, javítása, telepítése és felújítása lépésről-lépésre a Service2see videók segítségével.

Videók megtekintése