Festo online tudásbázis

webinar

Több évtizedes műszaki kompetenciánkat a kor igényeinek megfelelően interaktív, online formában is az Ön rendelkezésére bocsátjuk. Nézze meg felvételről, vagy jelentkezzen be ingyenes, 30 perces webes szemináriumainkra, melyeket akár otthonról is meghallgathat.

   

Aktuális webes szemináriumok

     

 Hamarosan újabb élő webináriumokkal jelentkezünk, addig is nézze meg alább a felvételről elérhető témáinkat.

  

  

Felvételről elérhető webes szemináriumok 

A webes előadásaink videófelvételei mindig az adott élő előadást követően válnak elérhetővé.

      

     

Technológia az élethez - Festo szelepek az orvostechnikában

Technológia az élethez – Festo szelepek az orvostechnikában

Ismerje meg mini szelepeinket, melyeket labortechnikai, medikai berendezésekbe ajánlunk, gázok vagy folyadékok kezelésére.

  • Precíziós adagolás, töltés kis mennyiségekre
  • Gázok szabályozása, tömegáram mérése
  • Kis méretű közegszelepek, proporcionális szelepek

  

Meghallgatom

    

 


 

Festo megfogók

Megragadó választék: a Festo megfogó egységei

A handling-, szerelő- és manipulációs rendszerek végkészülékei a megfogó egységek, amik létrehozzák a munkadarab és a mozgató mechanizmus közötti kapcsolatot. A Festo választéka számos megfogócsaládot tartalmaz. A hagyományos mechanikus és vákuum-megfogók kínálata a piaci igények alapján, a trendeknek megfelelően bővül, míg a különleges bionokus eszközök kidolgozásával a Festo meg is határozza a fejlődési irányokat.

     

Meghallgatom

     

 


 

Festo szelepszigetek

A Festo szelepszigeteinek áttekintése

A Festo sokféle szelepszigetet kínál a felhasználóknak. Ezúton is szeretnénk megkönnyíteni az eligazodást a különböző felépítésű, funkcionalitású és kiépítési koncepciójú szelepszigetek és -terminálok között.

  

Meghallgatom

 


 

Festo az élelmiszeriparban

Festo-pneumatika az élelmiszeriparban

Az automatizált élelmiszergyártó berendezéseknek különleges követelményeket is ki kell elégíteniük. Speciális előírások vonatkoznak a különböző technológiákban és alkalmazási zónákban használható anyagokra, gépelemekre és a sűrített levegőre. A Festo az élelmiszeripar számára is komplett automatizálási rendszert kínál.

     

   

Meghallgatom

 


 

Biztonságtechnika

Pneumatikus és elektro-pneumatikus rendszerek biztonságtechnikája

A Festo választéka olyan pneumatikus elemeket is tartalmaz, amelyekkel biztonságos automatizált vezérléseket lehet megvalósítani. Ezek a rendszerek, alrendszerek a gép biztonsági vezérlésével együtt és annak teljes értékű részegységeiként funkcionálnak.

   

Meghallgatom

     

         


 

webinar

Festo MPA-L szelepszigetek bemutatása

A Festo MPA-L szelepszigete moduláris felépítésű, maximum 32 db szelepet tartalmazhat. Az egy szelepszigetben alkalmazható három, tetszőlegesen kombinálható szelepméret széleskörű használatot tesz lehetővé. A CPX elektromos terminálhoz csatlakoztatható, így rendelkezésre állnak annak funkciói és korszerű diagnosztikai lehetőségei.

  

Meghallgatom

    


 

Quick Search

Quick Search Plus program használata

A Quick Search Plus program segítségével könnyen és gyorsan hozzáfér a Festo online szolgáltatásaihoz. Egyetlen klikkelés és a termékkel kapcsolatos minden szükséges műszaki információ elérhető, mint a mérnöki szoftverek, kiválasztó programok, tartalék alkatrészek és CAD rajzok.

    

Meghallgatom 

  


 

Pneumatika takarékosabban

Pneumatika, takarékosabban

Az ipari automatizálási megoldások összehasonlításakor gyakran ítélik a pneumatikus rendszereket kiemelkedően költségesnek. A pneumatikus hálózatok és berendezések tipikus energiafelhasználási problémáit feltárva bemutatjuk, hogy a megfelelően méretezett, megépített, üzemeltetett és karbantartott pneumatikus berendezések egyértelműen kedvező költségek mellett működhetnek.

     

Meghallgatom

    


 

webinar

Bevezetés a FluidDraw tervezőprogram használatába

A FluidDraw tervező program lehetővé teszi pneumatikus kapcsolási rajzok létrehozását. A felhasználók hozzáférnek a Festo katalógusban és saját adatbázisaikban található elemek szimbólumaihoz.

   

   

Meghallgatom

    

    


 

Nem talált Önnek megfelelő témát?

Kérésre egyedi tematikájú webes szemináriumokat is tartunk. Írja meg nekünk, hogy milyen téma érdekli és mi egyedi anyagot állítunk össze Önnek és kollégáinak.

 

Az egyedi kéréseket az alábbi címünkre várjuk:

marketing_hu@festo.com

 


 

Festo digitális segédletek

Festo digitális segédletek, programok

Tervező, méretező programok, kalkulátorok és termékkiválasztó alkalmazások egy helyen.

Segédletek megtekintése

     

     

 

Service2see videók

Festo Service2see videók

Festo termékek konfigurálása, javítása, telepítése és felújítása lépésről-lépésre a Service2see videók segítségével.

Videók megtekintése