A Festo Ön mellett áll,
bárhol is dolgozik.

 Legfrissebb információk a koronavírus hatásairól

   

Ez úton biztosítjuk partnereinket, hogy magyarországi leányvállalatunk továbbra is zavartalanul üzemel, illetve a határátkelők túlterheltségét leszámítva az ellátási lánc is biztosított Önök felé. A megelőző intézkedéseinkről és az üzletmenettel kapcsolatos helyzetről az alábbi linken talál részletes információkat:

Aktuális információk (2021.02.25)

Information in English

     

Ebben a változásokkal teli időszakában elengedhetetlen a folytonosság fenntartása, ezért számos olyan gyakorlati és támogatási szolgáltatást kínálunk Önnek – a termékek kiválasztását segítő eszközöktől kezdve az online áruházunkig –, melyeknek nem szabnak korlátot a földrajzi vagy időbeli határok. Ennek köszönhetően támogatásunkat és szolgáltatásainkat továbbra is a tőlünk eddig megszokott szinten biztosítjuk Önnek, annak érdekében, hogy üzleti tevékenységét ugyanúgy végezhesse, mint korábban. Használja ki az online kínálatunk nyújtotta lehetőségeket – szakértőink készséggel állnak mindenben a rendelkezésére.

Egyedi: tökéletes kapcsolatok

Minden tökéletesen hálózatba van kötve: az egy platformon történő automatizálás segítségével igazán produktívvá válhat. A mechanikától az elektronikán át egészen a felhőig: így teljesítenek a mechanikus alkatrészek, komplett pozicionáló rendszerek, intelligens vezérlők, decentralizált mozgásvezérlők és felhő-alapú szolgáltatások a leghatékonyabban együtt. Hogyan működik mindez? A productivity master alkalmazásunk megmutatja Önnek.

Az elektromos automatizálási megoldásainkért kattintson ide.

Gondoljon most a holnapra: digitális automatizálás

Gyorsabb piacra jutás, megnövelt termelékenység, előrejelző karbantartás: számos digitális terméket, szolgáltatást és eszközt kínálunk Önnek, melyek segítenek ebben. Felgyorsítják a tervezési folyamatot, megkönnyítik a beszerzést és üzembe helyezést, valamint megbízhatóbbá teszik a karbantartást. Ráadásul minden összegyűjtött adatot elemezni lehet.

Smartenance: hatékony munkavégzés mobil hozzáféréssel és komplett dokumentációval

FluidDraw: segít a pneumatikus és elektromos kapcsolási rajzok gyors, egyszerű és a szabványoknak megfelelő elkészítésében

Projects: kiaknázza az automatizálási projekt- és alkatrészkezelés élettartam platformjának előnyeit

Festo Motion Terminal VTEM: tudjon meg többet a digitalizált pneumatika előnyeiről

 Egyszerűen része a megoldásnak: csillagos termékek

Csúcsminőség és vonzó árak az automatizálás alapjaihoz. Mintegy 2200 termék, ami az automatizálási feladatok akár 80%-át lefedi. Ezek közül számos termék továbbfejlesztésre került, vagy újonnan lett kifejlesztve. Világszerte készleten, így gyorsan beszerezhető az Online Shop-ból, sőt még nagy mennyiségekben is azonnal szállítható.

Bővebben a csillagos termékeinkről

Online tanulási megoldások - bárhol is legyen

Digital learning Sok helyen az iskolák és oktatási intézmények továbbra is zárva tartanak. Pontosan ilyen időkben mutatkozik meg a digitális oktatásban rejlő lehetőség. Lehetővé teszi a tanulók, diákok és munkavállalók számára, hogy még a személyes oktatás hiányában is produktívan használják fel idejüket és további sikerekre törekedjenek a tanulás terén.

Tovább a szoftver és e-learning megoldásokhoz

Hogyan járulhatunk hozzá a koronavírus legyőzéséhez?

LifeTech Nagyon komolyan vesszük a koronavírus válsággal kapcsolatos társadalmi küldetésünket, ezért több speciális támogató projektet indítottunk. Többek között a légzőberendezések hivatalos gyártóit látjuk el alkatrészekkel.

Bővebben az orvostechnológiai portfóliónkról

Alkalmazás: magasabb életminőség

Így léphet velünk kapcsolatba

A fennálló helyzetben és kölcsönös biztonságunk védelmében csak virtuális ügyféltalálkozókat áll módunkban lebonyolítani. Műszaki szaktanácsadója mindig szívesen lép kapcsolatba Önnel, de jelenleg ezt személyesen nem teheti meg. Köszönjük a megértését!

Festo contact person with headset

Állunk rendelkezésére!

Kérdése lenne a termékekkel, karbantartással vagy a rendelések feldolgozásával kapcsolatban? Mindig örömmel állunk a rendelkezésére, még otthonról is – telefonon, e-mailben vagy virtuálisan (pl. Skype-on).

Így léphet velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink és támogatási eszközeink online segítik az Ön munkáját 

Szolgáltatásainkat és eszközeinket a nap 24 órájában bárhonnan elérheti online, kezdve a hasznos oktatóvideóktól a termékeinket és szoftvereinket érintő, átfogó információkig.

 Festo employee with blue service icons

 Online mérnöki szolgáltatások

Gyors és könnyű út céljai eléréséhez. A "termelékenységi kör" használatával mindig a szükséges Festo szolgáltatásokat és eszközöket tudja igénybe venni. A termékkeresőtől kezdve a konfigurátorokon át egészen a CAD-letöltésekig, számtalan olyan eszköz áll a rendelkezésére, amellyel munkája gyorsabbá és könnyebbé tehető. Így lehetősége nyílik, hogy virtuális módon tervezhesse meg rendszereit - bárhol és bármikor.

Tovább a szolgáltatásainkhoz

Tablet with YouTube tutorial showing

Oktatóvideók: nézze meg és alkalmazza azonnal

YouTube-csatornánk, a „Festo Service” bemutatja, hogyan konfigurálhatja, javíthatja, helyezheti üzembe és alkalmazhatja a Festo termékeit. Útmutatóink tökéletesen kiegészítik műszaki forródrótunkat. Napi 24 órában mutatjuk be Önnek az alkatrészeken közvetlenül és helyesen kivitelezett munka lépéseit.

Tovább a YouTube csatornánkoz

Application notes

Termékinformációk csupán egy kattintásnyira Öntől

Támogatási portálunkon minden fontos információt megtalálhat: többek között üzembe helyezéshez szükséges dokumentumokat, információkat a pótalkatrészekkel kapcsolatban és használati útmutatókat.

Tovább a támogatási oldalunkra

Megrendelése jó kezekben van az online áruházunkban 

Szokásunkhoz híven, mindig elérhetőek vagyunk. Célunk, hogy még ebben a nehéz időszakban is az Ön megbízható partnerei maradhassunk. Számtalan rendelést segítő online eszköz áll a rendelkezésére (pl. webáruházunkban), de könnyen és gyorsan rendelhet értékesítési és szolgáltató hálózatunkon keresztül is.

Employee orders online at their computer workstation

Kényelmes vásárlás az online áruházunkban

Online áruházunkban a nap 24 órájában 35 000 alkatrészt kínálunk: többek között elektromos hajtóműveket, pneumatikus automatizálási eszközöket, vezérléstechnikai eszközöket, szoftvereket és szelepmodulokat.

Tovább az online webáruházhoz

Employee in Festo warehouse with blue star in their hand

Csillagos termékeink – kiváló minőség vonzó áron

A több, mint 2200 csillagos termékünkkel lefedhető az automatizálási feladatok közel 80%-a. Világszerte elérhetőek és szállításra készek, még nagyobb rendelési mennyiségek és szűk határidők esetén is.

Bővebben a csillagos termékeinkről