Elektromos automatizálás

Egyetlen integrált platform minden automatizálással összefüggő igényre

Az elektromos automatizáláshoz kifejlesztett egyetlen platform zökkenőmentes összekapcsoltságot jelent. Az elektromechanikus rendszerektől, szervomotoroktól és szervohajtásoktól teljes körű pozícionáló rendszereken és mozgásvezérlő megoldásokon át egészen a teljes körű anyagmozgató rendszerekig és decentralizált vezérlési megoldásokig – mindig a megfelelő szoftverrel és interfésszel.

Maradjon mindig rugalmas. Hiszen Ön döntheti el, hogy milyen mértékű automatizálást vesz igénybe a Festotól, illetve, hogy mely termékeinket használja saját szabványaihoz. Ezáltal fokozatosan adaptálhatja rendszerét, miközben költségei nem növekednek meg.

 

Mechanikus összekapcsoltság

A mechanikus lineáris tengelyek és forgató modulok széles választéka a lehetősége szinte végtelen tárházát kínálja a mozgatás automatizálása terén – a saját szabványaival és természetesen szervomotorjainkkal összhangban.

 

Elektronikus összekapcsoltság

Szervomotorjaink és szervohajtásaink választéka és az Ön mechanikai rendszere és vezérléstechnológiája között ideális kapcsolat áll fenn, így ezek mindvégig optimálisan koordináltak és könnyen konfigurálhatók cégünk mérnöki szoftvereivel.

 

Intelligens összekapcsoltság

Az egyéni folyamatmodulok decentralizált vezérlése, a többi vezérlőeszközzel fenntartott szabad és rugalmas kommunikáció és a Festo által nyújtott integrált mozgatásvezérlő megoldások az ipari automatizálási feladatokra számos megoldást kínálnak. Mindezt a mérnöki tervezés és konfigurálás innovatív szoftveres megoldása támogatja.

ELGC fogasszíjas tengely és orsóhajtású tengely

ELGC-BS orsóhajtású tengely

Belső sínnel védett kompakt tengely a kis szerelési helyekhez

Az ELGC megtekintéséhez kattintson ide

CPX-E modulos vezérlőrendszer

CPX-E modulos vezérlőrendszer

EtherCAT® fővezérlővel és mozgásvezérlővel, továbbá kompakt és alacsony költségű távoli I/O-val ellátott automatizációs rendszer

Bővebben a CPX-E-ről

Elektromos pozícionáló rendszer

Elektromos pozícionáló rendszer

Kényelmesen a saját igényei szerint konfigurálhatja a mechanikus rendszerből, vezérlőből és szoftverből álló csomagot. A hajtástechnológiának köszönhetően a mozgatás és pozíciónálás, valamint az alkalmazások automatizálása gyerekjáték.

További információk az elektromos pozícionáló rendszerről

Alkalmazási területre szabott anyagmozgató rendszerek

Kompakt anyagmozgató rendszer

Nagy teljesítményű és az Ön alkalmazási módjához ideálisan használható:

Cégünk szabványosított és egyéni igényekre szabott anyagmozgató rendszereket kínál, amelyek jelentős mértékben csökkentik a feldolgozási időket a projekttervezéstől egészen az üzembe helyezésig.

További információk az anyagmozgató rendszerekről

EGSC-BS miniszán

EGSC-BS miniszán

Precíz pozícionálás, még nagy terhelés mellett is

Az EGSC-BS megtekintéséhez kattintson ide

CPX-IOT - közvetlen útvonal a felhőhöz

Ipar 4.0 és a dolgok internete

A gyártás és a digitális világ találkozása. az Ipar 4.0-ban és a dolgok internetében. A Festo automatizálással és szervezetekben való részvételével segít formálni ezt a technológiai forradalmat.

Ugrás az IoT-átjáróra és az Ipar 4.0-val kapcsolatos bővebb tudnivalókra

MCS® szállítórendszer

MCS® szállítórendszer

A modulos szállítórendszer szabadon a meglévő intralogisztikába integrálható. Ezáltal optimalizálhatja a gépek termelékenységét és nagyobb rugalmasságra tehet szert az akár 1 tételt tartalmazó sorozatgyártási feladatok során.

További információk a szállítórendszerről

Kompakt megoldások az elektronikai ipar számára

Az elektronikai ipar számára kidolgozott megoldások

Kis összetevők gyors és pontos gyártása a legkisebb helyeken

Kompakt és gazdaságos automatizációs megoldásokat dolgoztunk ki erre az alkalmazási területre.

Bővebben ezekről a megoldásokról