Személyes adatok (User profile)

A regisztráció előnyei

A regisztráció előnyei

Előnyök a katalógus használóknak:

• 2D/3D CAD modellek elérése,
• különböző kosarakat menthet el, különböző projektekhez.

 

Online Shop használóként további előnyöket élvezhet:

• cégre szabott árakat tekinthet meg és láthatja a termékek rendelkezésre állását,
• Közvetlenül rendelhet és azonnal megkapja rendelés visszaigazolását,
• nyomon követheti rendeléseit (azokat is, melyeket nem Online Shop-on keresztül adott fel). 

 

Termékinformációkat bármikor láthat regisztráció nélkül is (ekkor a CAD funkció nem áll rendelkezésre).

Up

Online Shop használók különböző jogosultságai

Online Shop használó rendelési jog nélkül

Ezen felhasználóként láthatja cégre szabott árait, a termékek rendelkezésre állását, elmentheti kosarait és továbbíthatja azokat a cégnél jogosultsággal rendelkező felhasználó(k) felé. Ez a típusú felhasználó nem tud rendeléseket feladni. 

 

Online Shop használó rendelési joggal

Ilyen felhasználóként rendeléseit közvetlenül küldheti a Festo-nak. Elfogadhat és megrendelhet kosarakat olyan felhasználóktól cégénél, akik nem rendelkeznek rendelési joggal. 

Up

Elfelejtett jelszó/felhasználónév

Jelszó visszaállítása

A bejelentkezési felületen klikkeljen az "Elfelejtett jelszó" menüpontra. Írja be felhasználónevét és e-mail címét, melyet a regisztráció során megadott. Jelszavát visszaállítjuk és néhány percen belül automatikus üzenetben megkapja azt.
Ilyenkor az Internet Explorer által felkínált "jelszó és felhasználónév megjegyzése" funkciót átmenetileg ki kell kapcsolnia. 

Up

Elfelejtett felhasználónév

Ha elfelejtette felhasználónevét, kattintson az "Elfelejtett jelszó vagy felhasználónév" menüpontra. A következő oldalon kérhet új jelszót és ki kell töltenie személyes adatait annak érdekében, hogy felhasználónevét meg tudjuk adni.

Felhasználó neve ugyanaz marad, csak a jelszó változik meg. (Ennek a folyamatnak az átfutása min. 1 munkanap)

Up

Személyes adatok

Személyes adatok módosítása

Személyes adatait a regisztráció után is megváltoztathatja. Amint változtatásait elmenti az adatok azonnal megváltoznak. 

Amennyiben Online Shop használóként van regisztrálva (rendelési joggal vagy anélkül), adatai a Festo-nál nyilvántartott vevőszámhoz kötődnek. Ezt azt jelenti, hogy ebben a menüben csak telefonszámát és e-mail címét tudja megváltoztatni.

 

Up

Jelszó változtatás

Jelszavát a személyes adatok menüben a "Jelszó változtatás" menüpont alatt tudja megváltoztatni. Írja be jelenlegi jelszavát, majd az újat kétszer. 

Up

Személyes profil módosítása

Előfordulhat, hogy egyszerű katalógus használat helyett, szeretne rendelési joggal rendelkező felhasználó lenni. Ez esetben egyszerűen módosíthatja hozzáférését a személyes adatok módosítása menüponton belül, a "Profil módosításra" kattintva. Ilyenkor kérése megérkezik a Festo központba, ahol elbíráljuk azt és nem sokkal később értesítést küldünk e-mail címére az eredményről. 

 

Up