Nyilatkozat / Szerzői jog

A felelősség kizárása

1. Az On-line ajánlatok tartalma
Festo Kft. és Festo AG & Co. KG – a továbbiakban: "Festo" – nem vállal felelősséget a honlapon található információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért. Festo nem vállal felelősséget - a nyújtott információk használatából vagy nem-használatából eredő, illetve a pontatlan vagy hiányos információkból származó - anyagi dolgokban, vagy szellemi termékekben bekövetkezett károsodásért, amennyiben nem bizonyított Festo szándékos vagy súlyos gondatlansága. Az oldalon található ajánlatok nem jelentenek sem kötelezettséget, sem kötöttséget. Festo kifejezetten fenntartja magának a jogot arra, hogy értesítés nélkül megváltoztassa, kiegészítse, vagy törölje a weboldal egyes részeit, vagy annak teljes tartalmát, esetleg ideiglenesen vagy véglegesen megszüntesse azt.

2. Hivatkozások és linkek
Festo a honlap számos területén lehetőséget biztosít más szolgáltató ajánlatainak megismerésére. Kizárólag a hivatkozó linkek által elérhető weboldalak kiadói felelősek azok tartalmáért és különösen felelősek a károkért, amelyek a nyújtott információk használatából vagy nem-használatából erednek. Festo ezeket a weboldalakat csak abban az időpontban vizsgálja, amikor a kapcsolat létrejött. Mindenezen időpontot követő változtatásért a honlapok kiadói a felelősek.

3. A felelősség kizárásának jogszabályi érvényessége
A honlapon hivatkozott felelősség kizárása elválaszthatatlan része internetes ajánlatainknak. Abban az esetben, ha ennek egyes részei, vagy megfogalmazásai részben vagy teljes egészében nem, vagy már nem felelnek meg a hatályos jogszabályoknak, a fennmaradó részek, beleértve annak tartalmát és érvényességét, változatlanok maradnak.


Copyright
Copyright 2000-2010, Festo AG & Co. KG. Minden jog fenntartva. A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak. Tilos ezek reprodukciója, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott publikációban a Festo AG & Co. KG. kifejezett hozzájárulása nélkül.