Regisztrációs feltételek és adatkezelési tájékoztató

Regisztrációs feltételek (Online Shop)

A vevő kizárólagosan felel a Festo Online Shopba történő regisztrálásakor kapott hozzáférési számért, felhasználó nevének és jelszavának titokban tartásáért és védelméért. Ennek alapján elfogadja és kijelenti, hogy az összes megrendelés, amelyet az ő vevőszámával adtak fel, általa engedélyezett.

 A vevő kijelenti, és szavatolja, hogy valamennyi adat jogosultjától a megfelelő felhatalmazással rendelkezik az adatok megadásához, rögzítéséhez, és a Festo Kft. által történő adatkezeléséhez.

 A vevő kizárólagosan felel hozzáférési számának és jelszavának felhasználásáért. A Festo Kft. ennek megfelelően semmi esetre sem vállal felelősséget az esetleges rossz szándékú vagy hibás felhasználásból eredő károkért. A vevő figyelmét nyomatékosan felhívjuk arra, hogy vásárlási jogosultságai a Festo mindenkori eladási feltételeitől függnek, amelynek változtatási jogát Festo fenntartja.

 

Biztonság

A személyes adatok biztonsága érdekében a Festo felhasznál minden olyan technikai és szervezeti-működési eszközt, amely védelmet nyújt az adatvesztés, a gondatlan vagy szándékos manipuláció, vagy az illetéktelen hozzáférés és károkozás ellen. A Festo szabványosított titkosítási technológiát használ a fontos információk biztonsága érdekében. Honlapunk a VeriSign által minősített, amely tanúsítja a honlap autentikus voltát: minden egyes tranzakció az ún. Secure Socket Layer (SSL) titkosítással védett. A Festo biztonsági eszközeit folyamatosan fejleszti a technológiai újdonságok felhasználásával.

A Festo ugyanakkor nem tudja garantálni a teljes biztonságot az internet alapú kereskedelem minden fázisában.

 

A regisztrációnál az "Elfogadom" mező bejelölésével Ön a regisztrációs feltételeket elfogadja.

    

Adatkezelési tájékoztató

A weboldal használókra vonatkozó adatkezelési tájékoztatónkat itt találja.

   

    

Ha kérdése van az Ön személyes adatai kezelésével kapcsolatban, kérjük, írjon a következő e-mail címre: