Motek 2012

 

31 jaar Motek

 

Dit jaar bestaat de ‘Motek international trade fair for handling, assembly and automation technology’ 31 jaar. Deze beurs is een van ‘s werelds belangrijkste event geworden voor productie en assembly automation, feed technology, material flow streamlining en handling technology, alsook industrial handling.
 

Deze editie loopt van 8 tot 11 oktober in het nieuwe Stuttgart Exhibition Centre. Zoals elk jaar heeft Festo een indrukwekkende stand waar de laatste technologie en componenten die betrekking hebben op handling, postitioneren, sturingen, netwerken en ventieleilanden. Op amper 20 minuten van onze hoofdzetel biedt deze beurs een ideale mogelijkheid voor onze klanten om enerzijds meer dan 1000 potentiële leveranciers te ontmoeten, en anderzijds een blik in de toekomst te werpen tijdens een bezoek aan de Festo Technology Centre.
 

Wij bieden aan belangrijke gebruikers van automatiseringstechnologie de mogelijkheid om onze hoofdzetel te bezoeken, gecombineerd met een bezoek aan de Motek-beurs. Dit bezoek omvat: 
 

  • Heen-en-terugvlucht van Antwerpen naar Stuttgart
  • Toegang tot de Motek-beurs
  • Geleid bezoek op onze hoofdzetel
  • Lunch
     

Wij organiseren graag deze dag voor u en rekenen er op dat u na gratis inschrijving ook aanwezig zal zijn. Alle ingeschreven deelnemers die, indien ze belet zijn, nalaten ons hiervan te verwittigen zullen een No-Show-Fee van 200€ aangerekend worden.
De plaatsen zijn beperkt, dus aarzel niet en bevestig vandaag nog uw deelname aan uw technisch adviseur.