Festo faciliteert dienstverlening op afstand

BE_corona_150x150px

Door de uitbraak van het Coronavirus is het leven van iedereen ingrijpend veranderd. Om alle betrokkenen bij onze bedrijfsprocessen te beschermen is Festo genoodzaakt de bedrijfsvoering aan te passen. Daarin worden de adviezen van de overheid gevolgd. Hieronder wordt beschreven wat dat praktisch betekent. Aangezien er dagelijks ontwikkelingen rondom de pandemie zijn, zal deze pagina regelmatig aangepast worden.

 

Onze kantoren in Nederland en België zijn gesloten voor bezoekers. Dat geldt eveneens voor het eXperience Centre in Delft. Het Technoferium  zal tot nader order geen klanten bezoeken. Medewerkers worden aangemoedigd om zoveel mogelijk thuis te werken.

Onze dienstverlening draait volledig zoals u van ons gewend bent. Wellicht kosten sommige processen wat meer tijd dan normaal, wij vragen hiervoor uw begrip. De normale contactmogelijkheden, de bekende mailadressen en telefoonnummers, blijven bereikbaar:

 sales_be@festo.com, +32 (0)2 702 32 11

of info_be@festo.com voor algemene vragen.

 


Sales Engineers in de buitendienst werken tot nader order ook van thuis uit en zullen geen klantenbezoeken afleggen. Alleen noodzakelijke en dringende field service is beschikbaar, mits alle maatregelen die door de overheid voorgeschreven zijn ook op locatie gegarandeerd kunnen worden. Testen om haalbaarheid van applicaties te onderzoeken met een hoog niveau van dringendheid worden eveneens voortgezet.

 

Er is op dit moment geen sprake van gewijzigde levertijden of –condities. Gezien de wereldwijde spreiding van onze productiefaciliteiten zijn we hier afhankelijk van diverse factoren. Ons logistiek taskforce team is uitgebreid en volledig operationeel om de ontwikkelingen in de supply chain optimaal te monitoren, met als doel klanten optimaal te kunnen helpen. 

We hopen u met dit schrijven voldoende te hebben geïnformeerd. Voor specifieke vragen rondom onze werking tijdens de Coronacrisis kunt u contact opnemen met ons crisisteam via coronataskforce.benelux@festo.com.

 

Via deze link kunt u de richtlijnen vanuit ons hoofdkantoor rondom de Coronapandemie nalezen.