awards en nominaties


Awards en nominaties

Best Managed Companies

Best Managed Companies is het programma waarbij Deloitte en ING voor inmiddels het 8e achtereenvolgende jaar zoeken naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

Festo mocht zich in 2015 wederom tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen.

De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. Festo behoort opnieuw tot de groep uitblinkers en toonde aan dat het naast een gedegen management ook over een doordachte en duurzame strategie beschikt.

 

Great Place to Work 2014

Great place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, de trots en het plezier binnen organisatie. Op basis van de positieve antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en twee open vragen wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald.

Festo heeft in 2014 de 7e plaats behaald op de lijst van Best Workplaces 2014 van Nederland. De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland.

Eerder behaalde Festo ook al plekken in de top tien.

DIS(C)A awards

De DISCA-awards zijn een initiatief van Link Magazine, een uitgave voor het industrieel management gewijd aan het complexe proces van samenwerken innoveren en innoverend samenwerken in de waarde keten. Het initiatief werd in 2001 niet toevallig genomen: in die tijd bon ton te stellen dat de industrie maar moest verkassen naar Oost-Europa en Azië en ons land zich volledig op de dienstensector moest richten. Link Magazine is toen gestart met deze prijzen om zo duidelijk te maken dat ons land heel veel hoogwaardige industriële bedrijven herbergt veel waarde creëren voor hun klanten, juist omdat ze om de hoek in Nederland gevestigd zijn. De prijzen zijn in het leven geroepen om tegenwicht te bieden tegen de begin deze eeuw heersende opinie, inmiddels is echter heel politiek en zakelijk Nederland er zich van bewust dat een dienstensector nooit kan floreren zonder een stevige mondiaal concurrerende industrie. Niet voor niet is de instroom van juist de technische opleidingen de laatste jaren sterk gestegen.

Festo is in 2015 wederom genomineerd.

awards