Elektrische automatisering

 

Elektrische automatisering voor de totale automatiseringspiramide

Festo levert een breed scala van elektrische automatiseringstoepassingen: van elektromechanische systemen en elektrische aandrijvingen tot complete positioneersystemen en oplossingen voor bewegingsbesturing, zelfs complete verwerkingssystemen en gedecentraliseerde besturingsoplossingen.

 

Van elektromechanische componenten tot volledige motion control oplossingen

De serie servomotoren en servocontrollers is speciaal ontworpen voor onze tandriemassen en spilassen, maar ook voor onze elektrische cilinders – perfect gecombineerd met engineeringsoftware en uitgebreid met volledige veiligheidsoplossingen in de mechanische en aandrijfsystemen. Samen met ons automatiseringsplatform en andere geïntegreerde bewegingsoplossingen levert dit een vrijwel onbeperkt spectrum van oplossingen voor industriële automatiseringstaken op, ondersteund door innovatieve softwareoplossingen voor engineering en configuratie.

 

Complete portfolio van elektrische aandrijvingen

Als automatiseringspartner biedt Festo de ideale portfolio voor een complete elektrische aandrijvingsoplossing voor uw machine, waarmee mechanische beweging en monitoring, gedecentraliseerde besturing van afzonderlijke procesmodules en communicatie met andere besturingspartners mogelijk is. Met innovatieve hardware- en softwareoplossingen, op de toekomst gerichte engineeringoplossingen en open automatiseringsarchitectuur met verbindingsmogelijkheden op alle niveaus bent u klaar voor Industry 4.0.