Ontwerp in 5 minuten een handling robot

HGO banner

De Handling Guide Online (HGO) is een gratis online tool van Festo waarmee u in 5 minuten een compleet 2 of 3D motion platform inclusief besturing en software samenstelt. Voer in een paar stappen een aantal gegevens in van uw toepassing en u ziet direct hoe uw ideale handling robot er uit ziet.

 

Direct configureren

Hoe werk het precies?

 

veiligheid

​Veilig gedimensioneerd

We hebben al onze kennis en ervaring in meer-assige handling systemen voor u gebundeld in deze krachtige tool. Het rekent alle belastingen automatisch door zodat u verzekerd bent van een passende constructie die veilig is en niet overgedimensioneerd.

CAD-tekeningen HGO

Download CAD model

Verhoog uw efficientie. De gegenereerde totaal oplossing wordt u gepresenteerd compleet met alle bijbehorende gegevens, tekeningen (3D) en documentatie. U kunt de CAD tekeningen direct downloaden!

HGO offerte

Snelle offerte

U heeft uw technische oplossing, maar wat kost het? Met een simpele klik verstuurd u uw configuratie naar ons toe en ontvangt u een offerte met een netto prijs van ons. Die krijgt u binnen 24 uur.
HGO verzending

Snelle levering

Na plaatsen van de bestelling wilt u het zo snel mogelijk ontvangen. Dat kan want alle handling systemen uit de HGO-tool kunnen we binnen 2 tot 3 weken leveren. Daarbij kunt u er ook voor kiezen om het systeem door ons te laten assembleren en te testen voor verzending.
HGO EASi

Optimaal support

Nog een handje nodig? Schakel ons EASi3-team in met specialisten in elektrische aandrijvingen. We ondersteunen u op locatie met de inbedrijfname van de lineaire robot en een eventuele koppeling naar het gewenste PLC systeem.