Electric Automation – Simply: Innovative Intelligent Integrated

U wilt eenvoudig een koppeling tussen uw besturingsplatform en Festo systemen realiseren?
U zoekt adequate ondersteuning bij de selectie van elektromechanische oplossingen?
Wij bieden u EASi³.

Electric Automation – Simply: Innovative Intelligent Integrated

 

U herkent het wel: heeft u net een elektromechanische aandrijving geselecteerd, het juiste motorpakket en bijbehorende controller gekozen en dan moet er nog een koppeling gerealiseerd worden met het bovenliggend besturingsplatform. Zoeken naar de juiste informatie, navragen, proberen, testen, opnieuw zoeken. Lastig en vooral: tijdrovend.

Daarom heeft Festo sinds kort EASi³, een enthousiast en multidisciplinair team om u te ondersteunen met deze niet alledaagse vraagstukken:
• Wij opereren vanuit het Competence Centre bij Festo in Delft, maar zijn snel op locatie.
• Wij helpen vraagstukken voor u op te lossen, ook als niet alles Festo is.
• Wij ondersteunen bij elektromechanische en besturingstechnische vraagstukken.
• Wij werken graag samen met u aan de oplossing.


Dat is EASi³!

EASi³ Configure

NL EASi³ Configure Eenvoudig elektrisch positioneren met Optimised Motion Series van Festo. Optimised Motion Series, is het totaal pakket dat elektrisch positioneren makkelijker maakt dan ooit. Het is een compleet systeem dat met slechts één artikelnummer geleverd kan worden, bestaande uit: mechaniek (lineair en roterend), koppeling, motor, controller en bekabeling. De Optimised Motion Series zijn flexibel en gemakkelijk te configureren via de webbrowser, er is dus geen noodzaak voor separate software. De motor controller kan aangestuurd worden via digitale I/O, IO-Link, gangbare veldbussen en via industriële Ethernet standaarden. Met de Optimised Motion Series maakt u de eerste en eenvoudige stap naar Smart Industry! 

Snel en eenvoudig naar de juiste handlingconfiguratie met Handling Guide Online van Festo. De Handling Guide Online is een uniek configuratie- en bestelplatform in één. Deze gratis online engineeringtool helpt u bij het samenstellen en bestellen van uw standaard handlingsysteem. Deze tool beperkt de technische voorbereiding tot een minimum en helpt u in recordtijd het meest geschikte handlingsysteem samen te stellen. Met de Handling Guide Online configureert en bestelt u kant- en klare standaard handlingsysteem van Festo voor alle gangbare toepassingen: volledig gemonteerd en getest, inclusief bekabeling, mechanische interface en indien gewenst een bijpassende aandrijfmodule.

Indien u directe ondersteuning nodig heeft bij het gebruik van OMS of HGO, laat het ons direct weten. Wij helpen u graag!

EASi³ Connect

Wat is de beste of snelste manier om uw besturing te koppelen aan uw Festo besturing? Met welke parameter settings moet u rekening houden? Welke ‘hobbels’ komt u onderweg tegen? Kunt u terugvallen op iemand die hier al ervaring mee heeft opgedaan? Welke informatie is er beschikbaar over dergelijke koppelingen? Hoe kunt u die informatie snel tot uw beschikking hebben?

Het EASi³ team staat voor u klaar om u te ondersteunen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via easi@festo.com of via 015-2518899. Wij helpen u graag.

EASi3 Xperience

Geheel vrijblijvend een webinar of seminar volgen over een software koppeling tussen uw besturingssysteem en een Festo besturing? Dat kan! Stuur ons een mail zodat wij u in kunnen schrijven. U ontvangt van ons een bevestiging om deel te nemen aan de EASi3 Xperience.

EASi3 Automation

Proof of concept, maar dan in het echt!
Vanuit ons Competence Centre in Delft zijn wij in staat om snel en adequaat u te ondersteunen met uw proof of concept. Om deze te helpen ontwikkelen, op te bouwen en te testen. Dat kan middels een Festo besturing of desgewenst ook via een uw vertrouwde besturing.

Kom eens langs en ervaar de mogelijkheden. 

EASiMeeting

Na het configureren, aansluiten en testen van uw systeem, is het raadzaam om uw collega’s of medewerkers te trainen in het gebruik van de systemen. Daartoe bieden wij u trainingen op maat aan. Met de inzet van dergelijke trainingen bent u in korte tijd geïnstrueerd over de werking, de inbedrijfname, etc.

EASiContact

Het EASi3 team staat dagelijks voor u klaar om u op een snelle en flexibele manier te ondersteunen.
U kunt ons eenvoudig bereiken via:

Telefoon: 015 251 88 90 E-mail: easi@festo.com

Wij helpen u graag!