Fiskeindustrien i Norge

Krevende omgivelser setter store krav til komponenter og utstyr

Fersk fisk er best rett etter at den er fanget, men frossen fisk inneholder også viktig næring slik som vitaminer, proteiner og mineraler. Fiskeindustrien i Norge er en av landets største eksportindustri. I de tøffe og utsatte miljøene stilles det store krav til blant annet korrosjons- og temperaturbestandighet. Med hjelp av mange års erfaring fra blant annet vårt dype samarbeid med kunder innen matproduksjonen, kan vi presentere løsninger og produkter også for slike krevende miljøer.

 Dette er rustfrie sylindere i hygienisk design, aluminiumssylindere med ekstra kraftig korrosjonsbeskyttelse, resistente luftslanger/koblinger og ventiler i passende kapslinger:

 

Ventiler som holder

Ventiler som er beskyttet

Krevende omgivelser setter store krav til komponenter og utstyr. Til trykkluftsanlegg i fiskeindustrien har vi svært god erfaring med ventilterminaler i en spesielt tilpasset rustfri boks. Ved behov for mer komplekse systemer tilbyr vi deg ventiler i egnet rustfritt skap fra vårt eget verksted. 

 

Løsningen for beskyttelse av ventiler i fiskeindustrien har Festo – slik at du får en sikker og lønnsom drift av dine maskiner og anlegg.

 

CPV i rustfri boks for intensiv vasking.

 

Standardsylinder som holder

Standardsylinder som holder

Krevende omgivelser setter store krav til komponenter og utstyr. Til trykkluftsanlegg i fiskeindustrien har vi svært god erfaring med våre spesielt korrosjonsbeskyttede standardsylindere. Stålskruer og stempelstang er byttet med rustfritt og aluminiumen har en beskyttende coating. For å gjøre den ekstra resistent mot vaskemidler er det også en spesiell stempelstangtetning i sylinderen. 

 

Du kan også få den med rent design. Løsningen for holdbare sylindere i fiskeindustrien har Festo – slik at du får en sikker og lønnsom drift av dine maskiner og anlegg.

 

Standard sylinder ISO 15552

CRDSNU sylinder

DSNU med R3-S6

DSBF-C med rent design

Slanger som ikke sprekker

Slanger som ikke sprekker

Krevende omgivelser setter store krav til komponenter og utstyr. Til trykkluftsanlegg i fiskeindustrien har vi svært god erfaring med slanger og armatur i spesielt utviklet materiale.

Slangene er i et polymermateriale som tåler vaskemidler svært godt og i tillegg er godkjent for bruk i matindustrien. Armaturen tåler intensiv vasking på grunn av en spesiell kromlegering. Løsningen for holdbare slanger og armatur i fiskeindustrien har Festo – slik at du får en sikker og lønnsom drift av dine maskiner og anlegg.

PTFEN, PLN og NPQH for intensiv vasking

PUN-H og QS-F for fuktige miljøer.

Mer informasjon og bestilling via vårt kundesenter