Festo Norge 1970 - 2020
Sammen sikrer vi fremtiden!
I 50 år har Festo levert fremtidsrettede automasjonløsninger som maksimerer produktiviteten og konkurranseevnen for våre kunder i Norge. Men vi er aldri alene på reisen.

Våre dyktige medarbeidere deler ambisjonen om å gjøre morgendagens digitale produksjon mer produktiv, enklere og mer bæredyktig. Et tett partnerskap med våre kunder gir oss avgjørende feedback og råd. Kun ved å fortsette dette unike samspillet mellom vår ekspertise og kundenes behov kan vi fortsette med å utvikle løsninger som skaper verdi – til glede for alle. I anledning av vårt 50-års jubileum anerkjenner vi partnerskapet.

Takk for det gode samarbeidet. Vi gleder oss til de neste 50 år! Sammen sikrer vi fremtiden."Vi er stolte over vår prestasjon de siste 50 årene. I de neste 50 årene kan du forvente enda mer. Vi ser nye muligheter med digitalisering og kunstig intelligens. Vi vil jobbe målrettet mot å gi våre kunder markedets mest innovative løsninger“

Dag R. Johnsen
Salgs- og Markedsjef
Festo NorgeJubileumsquiz – test din kunnskap om Festo og bli med i trekningen av Apple AirPods Pro


Hvor godt kjenner du egentlig Festo?

Svar på 10 spørsmål om Festo og delta i trekningen av Apple AirPods Pro med aktiv støyreduksjon. Du er med i trekningen bare ved å delta på vår quiz.

Konkurransen varer fra 01.09.2020 – 30.09.2020, og vi trekker 2 heldige vinnere 05.10.2020.

Delta i quizen nu​