Securitatea datelor

Prin bifarea casutei "Securitatea datelor", va exprimati acordul Dvs.ca SC FESTO SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise in acest formular de inregistrare, in conditiile Legii nr.677/2001 si ale Legii nr.506/2004.

 

Protectia datelor

Potrivit cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Festo SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs., un membru al familiei Dvs. ori alta persoana. Scopul colectarii datelor este:

  • Prestarea serviciilor contractate prin OLS
  • Promovarea produselor comercializate de societate, inclusiv prin transmiterea de pliante, brosuri, buletine tehnice informative, etc.
  • Desfasurarea activitatilor de marketing si diverse informari prin intermediul postei electronice cu privire la produsele comercializate de catre societate.
  • Statistici pentru evaluarea activitatilor prestate de catre angajatii societatii precum si cu privire la calitatea produselor comercializate de societate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare scopului anterior mentionat. Refuzul Dvs.determina imposibilitatea accesarii Festo Online Shop.

Conform Legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Festo SRL. Daca unele din datele despre Dvs.sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (ex.prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing.

 

Declaratie Festo privind confidentialitatea datelor

Protejarea datelor personale reprezinta un aspect serios de care grupul de firme Festo tine seama in activitatea sa. Vrem sa va simtiti in siguranta atunci cand vizitazi website-ul nostru! Protectia vietii private este un obiectiv important pentru noi atunci cand prelucram datele personale.

 

Obtinerea si procesarea datelor personale

Serverul nostru de web memoreaza adresa IP alocata de furnizorul Dvs.de internet, adresa URL de la care ati accesat site-ul Festo, data si timpul vizitei. In unele cazuri, Festo utilizeaza asa numitele cookie-uri, pentru a va putea pune la dispozitie servicii individualizate. Datele personale sunt stocate doar in cazul in care sunt introduse de catre Dvs., de exemplu atunci cand completati un formular de inregistrare sau un sondaj, participati la o tombola sau se incheie un contract.

 

Utilizarea si transmiterea datelor cu caracter personal si alocarea acestora unor scopuri specifice

Datele Dvs.personale sunt dobandite, prelucrate si utilizate in conformitate cu reglementarile legale in vigoare (legile sus mentionate) strict in scopul declarat si pentru protejarea propriilor interese legitime de afaceri referitoare la asistenta clientilor si dezvoltarea produselor conform cerintelor din piata.

 

Securitate

Grupul Festo  foloseste masuri de securitate tehnica si organizationala in vederea protejarii datelor cu caracter personal administrate de noi, impotriva manipularii accidentale sau premeditate, pierderii, distrugerii sau accesului unor persoane neautorizate. Masurile noastre de securitate sunt imbunatatite permanent in conformitate cu noile tendinte tehnologice. Daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati direct.

 

Acord de procesare a datelor

Daca va exprimati acordul de a primi buletine informative prin email, se aplica si urmatoarele reguli:

  • Securitatea si protectia datelor destinatarilor acestor buletine informative sunt foarte importante pentru noi. Ne obligam sa respectam toate cerintele legale referitoare la protectia datelor.
  • In vederea distribuirii buletinelor informative, colectam, procesam si folosim date personale precum adresa de email.
  • Suplimentar, urmarim care sunt link-urile vizualizate din cadrul unui buletin informativ. Aceasta informatie ne permite sa va oferim date care se potrivesc mai bine intereselor Dvs.
  • Prin inregistrarea la buletinele informative, sunteti de acord sa va folosim datele, fie direct, fie prin subcontractanti, in scopul sus mentionat, pentru consultarea, reclama si prezentarea buletinului informativ in conformitate cu necesitatile reale. Nu vom transmite adresa Dvs.catre terte parti si nici nu va vom trimite materiale publicitare de la terte parti.
  • Puteti sa va dezabonati in orice moment prin link-ul de dezabonare inclus in orice buletin informativ.