Webinarii organizate de echipa Festo Romania

banner_webinar_500px

Organizam sesiuni gratuite de webinar prin care prezentam in detaliu un subiect de interes, pe parcursul unei ore.


     Expertii Festo vor impartasi cu dvs. cunostintele si experienta lor in privinta produselor, va vor prezenta cele mai noi tendinte in domeniul automatizarilor industriale, precum si solutii concrete pentru problemele prezentate de dvs.

 

Temele de webinar trateaza diverse categorii:

  • Tehnologie
  • Inovatii
  • Instrumente software
  • Produse standard si solutii specifice
  • Digitalizare si Industry 4.0

 

     Webinariile sunt o resursa de inspiratie si invatare. Acestea sunt realizate in timp real si pot fi accesate de pe computer, smartphone, tableta, dupa inscrierea ca participant.

O sesiune dureaza aproximativ 1 ora, din care ultimele 10-15 minute sunt dedicate intrebarilor participantilor. Pentru prima conectare la platforma noastra de webinar, procesul s-ar putea sa dureze cateva minute. Pentru o experienta optima, va recomandam utilizarea browserelor Google Chrome sau Mozilla FireFox.

                     Sesiunile viitoare de webinar


1. Managementul inteligent al consumului de aer comprimat
09 septembrie 2021, de la ora 10:00 - pagina detalii si inscriere

Toate inregistrarile webinariilor vor fi disponibile, la cel mult 24 de ore de la finalizarea sesiunii live, pe canalul GoToStage si in cel mai scurt timp vor fi publicate pe canalul de YouTube Festo Romania.

Abonati-va la canal, pentru a primi notificarile. Urmariti-ne pe retelele de socializare pentru a fi primii care afla noutatile din lumea Festo.

 

Webinarii finalizate

 

Webinariile noastre sunt inregistrate automat. Inregistrarile video pot fi accesate dupa finalizarea fiecarei sesiuni live. Daca doriti sa descoperiti temele prezentate deja in cadrul seriilor de webinarii, aveti acces gratuit la canalul dedicat.

 

Webinarii inregistrate


Daca doriti sa realizam webinarii pe diverse alte teme, asteptam propunerile dvs. la adresa tehnic@festo.ro